ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΦΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ιδού η δήλωση ΕΝΦΙΑ του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: 76… ολόκληρα ευρώ!


Μία απάντηση στους καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα συκοφάντες και εκβιαστές. Με παρουσιάζουν σαν πλούσιο με ακίνητη περιουσία αξίας… 41.000 Ευρώ!

Ο καθένας σε αυτή την κοινωνία έχει δώσει τις εξετάσεις του και σε αυτήν την χώρα όπως έχει πολύ σωστά λεχθεί, όλοι είμαστε τόσο λίγοι, που ο καθένας γνωρίζει το ποιόν του άλλου, όμως το θράσος δεν έχει όρια και ποια ντροπή και τιμή μπορεί να έχουν κάποιοι της μεγάλης των εκβιαστών σχολής, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και για τους οποίους υπάρχουν φάκελοι ολόκληροι στο εκβιαστών για την δράση τους…

Χωρίς ντροπή λοιπόν, έγραψαν και όχι για πρώτη φορά, ότι πλούτισα μέσω της πολιτικής! Δυστυχώς, δεν πλούτισα και εάν πλούτιζα δεν θα γινόταν αυτό ποτέ μέσω της πολιτικής! Αν πλούτιζα πάλι, θα είχα την δυνατότητα σήμερα να στηρίξω με όλη μου την δύναμη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία οικονομικά δεν στήριξε και δεν στηρίζει κανένας από τους ολιγάρχες του πλούτου, που μοιράζουν βρώμικο χρήμα στα κόμματα.
Εις ό,τι αφορά τις καταθέσεις μου είναι όλες αποκλειστικά από την βουλευτική αποζημίωση, από την οποία έδινα τα μισά και πλέον για να συντηρηθεί το κόμμα, του οποίου έχουν κόψει την χρηματοδότηση από το 2013. Υπάρχει και ένα μικρό ποσόν από την έκδοση της εφημερίδας μας, η οποία έχει ζημία, όντας η μοναδική εφημερίδα, η οποία στα 26 χρόνια της ζωής της, δεν είχε ποτέ ούτε κρατική, ούτε ιδιωτική διαφήμιση.
Ερχόμαστε τώρα στο μεγάλο ψεύδος να με εμφανίζουν σαν κάτοχο μεγάλης περιουσίας! Εδώ όμως την έχουνε “πατήσει” γιατί υπάρχουν οι δηλώσεις και ο περίφημος ΕΝΦΙΑ. Η αξία των ακινήτων τα οποία κατέχω σε ποσοστό 25% και πρόκειται για παλαιά κτίσματα ιδιοκτησίας της οικογενείας μου μεγαλύτερης των εκατό ετών,  ανέρχεται στο… μυθώδες ποσό των 41.000 ευρώ. Είμαι σίγουρα ο πτωχότερος από τους πολιτικούς αρχηγούς και επί πλέον δεν απέκτησα στην διάρκεια του βίου μου ούτε μία πέτρα, ούτε ένα μέτρο γης.
Έχω το θάρρος και δημοσιεύω το επίσημο έγγραφο καταβολής του ΕΝΦΙΑ, βάσει του οποίου καλούμαι να πληρώσω… το “μεγάλο” ποσόν των… 76 ευρώ! Αυτή είναι η “τεράστια ακίνητη περιουσία” μου, όπως γράφει ο μπολσεβίκος Μπαξεβάνης, αλλά και κάποιοι δήθεν “ακροδεξιοί” κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν εκβιαστές, τους οποίους και προκαλώ να δημοσιεύσουν τα φορολογικά τους στοιχεία και τι πληρώνουν ΕΝΦΙΑ. Θα τολμήσουν;
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις