ΣΥΝΕΓΕΡΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


ΣΥΝΕΓΕΡΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΣΥΝΕΓΕΡΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, που γεμάτοι οργή και θλίψη διαπιστώνουμε τον αβυσσαλέο κατήφορο στον οποίο βρίσκεται σήμερα ο Ελληνισμός και η Πατρίδα μας!

ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ! Όλοι αυτοί οι ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που οδήγησαν αδίστακτα την Πατρίδα μας στη σημερινή οικονομική κρίση.

ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ την νέα απο τον COVID-19  κλιμακούμενη οικονομική κρίση και η γενικευμένη κατάπτωση των αξιών, μία πρωτοφανής κι επώδυνη πνευματική αποσύνθεση, μία πολιτιστική παρακμή, μία καθολική πολιτική χρεοκοπία!

ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ όχι μόνο οι ξένοι πλουτοκράτες ή οι Διεθνείς Επικυρίαρχοι, αλλά και αρκετοί «ελληνόφωνοι» συνεργάτες τους!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ για την αναγέννηση του Έθνους μας, για μία νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είμαστε άνθρωποι απλοί, αφοσιωμένοι και αποφασιστικοί, άνθρωποι οι οποίοι δεν λογαριάζουμε την λάσπη, όχι μόνον της ντόπιας, αλλά και της διεθνούς εξουσίας και δίνουμε γενναία την μάχη.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ κι’ οι ανένταχτοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, πρέπει να συνεργαστούμε σ’ αυτήν την σπουδαία αποστολή ζωτικής σημασίας για τον ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

Οι ΕθΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είμαστε οι μόνοι που τολμούμε και μπορούμε να υλοποιήσουμε το διαχρονικό εθνικιστικό πρόσταγμα: «Ενότητα στη Σκέψη και στη Δράση»!

Η ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κινήματός μας έχει δημιουργήσει πανικό στο στις αντεθνικές συνιστώσες και παραφυάδες του! Όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, χωρίς εξαίρεση, τα εθνοαποδομητικά κόμματα του δήθεν «συνταγματικού τόξου», φυσικά με πρωτοπόρο την μαρξιστική αριστερά, πολεμούν με λυσσώδες πάθος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Μόνο μια δύναμη αντέχει τα αλλεπάλληλα χτυπήματα και τους κλυδωνισμούς του πολιορκητικού κριού του συστήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
ΜΟΝΟ Η Χ.Α ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! Συνεπώς όσοι επιχείρησαμ την τροποποίηση του αναθεωρητέου άρθρου 3 του συντάγματος δεν νοιάζονται για τα δικαιώματα των ετερόθρησκων, αλλά λυσσομανούν κατά της πατροπαράδοτης πίστης του λαού μας, την οποία θέλουν να εξοβελίσουν από τον δημόσιο βίο (σχολεία, δικαστήρια και δημόσιες υπηρεσίες) στο όνομα δήθεν του σεβασμού της διαφορετικότητας!

MONO H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ στο πλανητικό σύστημα εξουσίας, το οποίο προωθεί, ιδίως στον κόσμο της Δύσης, όχι μόνο την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ της «νέας εποχής»! Ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος!

Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές η σωφροσύνη ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ είναι όπως όρισε ο Μέγας Ηράκλειτος, «η πιο μεγάλη αρετή και η σοφία του να λες την αλήθεια και να πράττεις σύμφωνα με τη φύση, ακούγοντας την», με την υπέρτατη εντολή του Κυρίου μας

"Εντολή γάρ Κυρίου μή σιωπάν εν καιρώ κινδυνευούσης πίστεως. Ώστε, ότε περί πίστεως ο λόγος, ούκεστιν ειπείν, εγώ τίς ειμί; Ιερεύς, άρχων, στρατιώτης, γεωργός, πένης; Ουδείς μοι λόγος και φροντίς περί του προκειμένου. Ουά οί λίθοι κεκράξουσι και σύ σιωπηλός και άφροντις;»

Δηλαδή "Είναι εντολή Κυρίου να μη σιωπούμε όταν κινδυνεύει η πίστης. Συνεπώς, όταν πρόκειται για την πίστη, δεν πρέπει να πει κανείς: ποιός είμαι εγώ; Ιερεύς, άρχων, στρατιώτης, γεωργός, πτωχός; Δεν μου πέφτει εμένα λόγος και φροντίδα. Τι λέγεις, οι πέτρες θα φωνάξουν, και συ θα μείνεις σιωπηλός και άπραγος;"
ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ: "ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΗ Η ΠΙΣΤΗΣ"

Για την Χρυσή Αυγή η δυνατή και ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ ευρίσκεται Υπεράνω Όλων, αποτελεί Δόγμα και πρωταρχικό μας καθήκον ενάντια στoν κάθε υπηρέτη των παγκόσμιων τοκογλύφων, του κάθε προσκυνημένου δειλού, που δεν τολμά να αναμετρηθεί με την Ιστορία.

Για αυτό στέλνουμε ένα εγκάρδιο Δημοκρατικό και Πατριωτικό χαιρετισμό σε όλους τους πολιτικούς μας φίλους. Σας χαιρετούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας και σας σφίγγουμε το χέρι όλους μα και στον καθένα ξεχωριστά.

Σε όλους δίνουμε κλάδο ελαίας και υποσχόμαστε να ήμαστε πάντα εδώ, Κοντά στην νοικοκυρά, κοντά στον καταστηματάρχη, τον ιδιωτικό μα και τον δημόσιο υπάλληλο κοντά στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο μα και κοντά στον συνταξιούχο.

Θέλουμε να ξανακάνουμε πάλι την πόλη μας αλλά και ολόκληρο τον Νομό ασφαλή και Θέλουμε ξανά να κοιμόμαστε με τα παράθυρα ανοικτά.

Ήμαστε κατά των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών που έχουν διαπράξει εγκλήματα επί ελληνικού εδάφους. Όλους αυτούς τους παραβατικούς που κλέβουν και βιάζουν την τιμή και την υπόληψη του Υπερήφανου Έλληνα. Και να τους διώξουμε πέρα από τον Νομό μας.
ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις