ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ:

1) Πρώτα οι Έλληνες στην δημόσια ζωή και βεβαίως και στην οικονομία. Προστασία των Ελληνικών προϊόντων και αναγέννηση της εθνικής οικονομίας με επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

2) ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ των φορολογικών συντελεστών, που πνίγουν κυριολεκτικά την οικονομία. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που θυμίζει το “χαράτσι” της τουρκοκρατίας και μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης. Φορολογικές απαλλαγές σε όσους απασχολούν αποκλειστικά Έλληνες στις επιχειρήσεις τους. Άμεση κατάργηση όλων των διαδικασιών και των νόμων που κάνουν Έλληνες πολίτες αλλοδαπούς, που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους Νέους Έλληνες.

3) Επιμένουμε στην θέση μας, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, ότι ήταν λάθος ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ η πολιτική των Μνημονίων και πράξη αντεθνική το PSI του 2012 και σκοπός μας η καταγγελία αυτής της πολιτικής.

4) Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρεί σε μία νέα συμφωνία τύπου “Δουβλίνο” και η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα εγκαταστάσεως όλων των λαθρομεταναστών, που περνούν τα σύνορά μας. Μόνη λύση σύνορα κλειστά και απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών.

5) Οι προκλήσεις της Τουρκίας πρέπει επιτέλους να λάβουν απάντηση από ένα Εθνικό Κράτος. Casus belli κάθε διεκδίκηση της Τουρκίας εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Άμεση καταγγελία της συμφωνίας των Πρεσπών.

6) Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας με σύγχρονα οπλικά συστήματα και νέες ειλικρινείς ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ και οριστικό τέλος στην πολιτική της υποταγής, που έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας σε προτεκτοράτο. Καθιέρωση θητείας 18 μηνών στα 18 έτη.

7) Πορεία του Εθνικού κράτους προς μία αποχώρηση από την ευρωζώνη και διενέργεια γι’ αυτό δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο Λαός το μέλλον του. Μόνη λύση για την Αναγέννηση του Έθνους και για αληθινή ανεξαρτησία η επιστροφή σε νόμισμα Εθνικό και στην εθνική παραγωγή.

8) Για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική ενίσχυση με κάθε μέσον του Αγροτικού κόσμου με διαγραφή των αγροτικών χρεών και οικονομική ενίσχυση των νέων, που θα αποφασίσουν να γίνουν αγρότες.

9)Αναγέννηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Η Ευρώπη θέλει την Πατρίδα μας “χώρα παροχής υπηρεσιών” και μόνον… Αυτό πρέπει να τελειώσει με κάθε τρόπο.

10) Νομοθεσία ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα και τις ΜΚΟ, που λειτουργούν εις βάρος του Ελληνισμού ασύδοτες και έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σε κοινωνική ζούγκλα.

Οι καιροί δεν περιμένουν! Για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω χρειάζεται αγώνας σκληρός και θυσίες και όχι λόγια του αέρα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει Εθνικό Προσκλητήριο και καλεί στον αγώνα αυτό όσους παραμένουν αμετανόητα Έλληνες και βάζουν το Ιδανικό της Πατρίδας επάνω από κάθε ατομικό συμφέρον και κομματική εμπάθεια.

Γ.Γ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις