Για αυτό δεν μπαίνουμε σε ουρές… Παρατασσόμαστε σε φάλαγγες!

 Η Νεολαία με τα Μαύρα.

Η «Νεολαία με τα Μαύρα» στέκεται υπερήφανη. Με βλέμμα αγέρωχο, αφουγκράζεται το ένδοξο παρελθόν, ενθυμούμενη θεούς και προγόνους.

Οι πατροπαράδοτες αξίες  του Έθνους μας, είναι η Αντίσταση μας. Αυτή η  ακατανόητη, για την αντίληψη πολλών μικροαστών, δύναμη, που μας κρατάει αμόλυντους από την δηλητηριώδη μαρξιστική προπαγάνδα και τις αμέτρητες απόπειρες του ανθελληνικού εσμού που λυμαίνεται την «γη» μας, να αλώσει τις ψυχές και τις συνειδήσεις μας.

Δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε. Και όχι μόνο υπάρχουμε, αλλά γινόμαστε περισσότεροι. Πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αμείλικτοι. Πιστοί στις αρχές του Αίματος και της Τιμής, όπως αυτές κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά, επί σειρά χιλιάδων ετών, στον λαό μας.  Έτοιμοι για όλα ή τίποτα.

Για μας πρόκειται για Ιερό Καθήκον. Για τον υπέρ πάντων Αγώνα για την επιβίωση του Έθνους, του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας. Για την δικαίωση της θυσίας όλων εκείνων των Μεγάλων Νεκρών, που έπεσαν μαχόμενοι για τούτα εδώ τα ιερά χώματα.

Με απλά λόγια, πρόκειται για το αναφαίρετο δικαίωμα μας να διατηρήσουμε την Ταυτότητα και την Ύπαρξη μας αναλλοίωτη και ακέραιη. Και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και το τίμημα, πράγματι, πολύ μεγάλο. Αλλά συνάμα, όλα σε αυτό τον αγώνα είναι όμορφα. Ή επικρατούμε ή πίπτουμε μαχόμενοι. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μας. Τα πάντα για εμάς πηγάζουν από εκεί, κάθε μας ενέργεια, κάθε μας σκέψη.

Είναι αυτό το συναίσθημα, που δεν μπορεί να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε, καθώς δεν είναι δυνατόν να χωρέσει σε λέξεις. Είναι βίωμα. Το αισθάνεσαι να ρέει στις φλέβες σου, δίνοντας σου ζωή. Σε γεμίζει με υπερηφάνεια, με θέληση, με θάρρος και τόλμη. Πρόκειται για «αυτό» που σε κάνει να μπορείς να προσπερνάς τις δυσκολίες χαμογελώντας και να συνεχίζεις. Και όταν κάποια στιγμή τύχει να πέσεις, να μπορείς να σηκωθείς. Ξανά και ξανά. Όσες φορές χρειαστεί.

Ενάντια στα σκυλιά του καθεστώτος, μόνοι εναντίον όλων, σηκώνουμε τα Λάβαρα της Ιδέας μας, βαδίζοντας προς τον Θρίαμβο. Και δεν μετανιώνουμε στιγμή.

Ότι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα, έχει κερδηθεί με θυσίες αμέτρητες. Βαμμένο με το αίμα των Αδελφών  μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι, λοιπόν, να παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή. Κανένα έλεος, λοιπόν, μην περιμένετε από εμάς. Καμιά ανακωχή, κανένα συμβιβασμό.

Απέναντι στην κακομοιριά και την ηττοπάθεια, την μεμψιμοιρία και την φυγομαχία που αντικρίζουμε γύρω μας καθημερινά, ενάντια στο μίσος όλων εκείνων που εύχονται κάθε στιγμή πως θα ήταν ωραία να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να μας εξαφάνιζαν μονομιάς, εμείς στεκόμαστε απτόητοι και δυνατοί. Όχι μόνο με περίσσιο θάρρος, αλλά και  θράσος, γιατί η μέχρι τώρα πορεία τους, τους έχει κρίνει ως ανάξιους ακόμα και το βλέμμα τους επάνω μας να σηκώνουν.

Με μια πίστη φλογερή και την τόλμη εκείνη που μας προσδίδει η χιλιάδων ετών Πολεμική μας Ιστορία, παραμένουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Άλλωστε, το ένδοξο παρελθόν μας δεν επιτρέπει κάτι λιγότερο από αυτό. Προσηλωμένοι στον στόχο μας, βαδίζουμε προς την Νίκη. Αυτό που διεκδικούμε μας ανήκει δικαιωματικά και θα το πάρουμε πίσω. Πρόκειται για την Ζωή μας. Για αυτό δεν μπαίνουμε σε ουρές… Παρατασσόμαστε σε φάλαγγες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις