ΤΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!


Σήμερα, ο γνωστός Σύψας, της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων» , είπε πολύ ξεκάθαρα, πως αν δεν μειωθούν τα κρούσματα του ιού στην Αττική, τότε αναμφίβολα το επόμενο βήμα είναι το lockdown:

«Η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά και φαίνεται κυρίως από τις διασωληνώσεις. Εάν αφήσουμε την κατάσταση να συνεχίζεται χωρίς να παίρνουμε δραστικά μέτρα, θα πιεστεί πολύ το σύστημα Υγείας. Εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα και συνεχίζεται η ανοδική τάση, ενδεχομένως να πάμε στο ακραίο μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας».

Έτσι θα επέλθει ο θάνατος της ημιθανούς ελληνικής οικονομίας και θα συρθεί ο ιδιωτικός τομέας στην ανεργία, τη φτώχεια και τη δυστυχία ! Και μόλις ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη καταστροφή, να υποχρεωθούν να πουλήσουν οι Έλληνες τις περιουσίες τους «για έναν ντενεκέ λάδι» -όπως στην κατοχή- στις τράπεζες και στα “fund” – που θα καταβάλλουν τη συμφωνημένη μίζα στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς!

Έτσι, εχθές ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πέτσας, προανήγγειλε το νέο lockdown, λέγοντας πως «όλα είναι στο τραπέζι» και πως η κυβέρνηση «δεν έχει διλήμματα μεταξύ της οικονομίας και της υγείας».


ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις