ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Τις πταίει;

 του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΟΚΟΥ

Όποιος έζησε την εκδήλωση των Ιμίων στις 2-2-2013 και ένιωσε τον παλμό χιλιάδων Ελλήνων να ζητούν την καταδίκη ενός συστήματος που οδήγησε σε μνημόνια, οικονομική και εθνική υποταγή σίγουρα ένιωσε ένα δέος.

Όποιος έζησε την εκδήλωση των Θερμοπυλών την ίδια χρονιά, βιώνοντας μια μυστικιστική εμπειρία ένωσης με τους νεκρούς μας και βλέποντας τον φλεγόμενο Μαίανδρο πίστεψε πως οι Έλληνες αφυπνίζονται.

Το σύστημα όμως καιροφυλακτούσε και αντιλήφθηκε πως οι Ιδέες μας είναι τόσο δυνατές που αν γίνουν κτήμα των Ελλήνων το πολιτικό μέλλον των ίδιων θα απειλούνταν.

Στηριζόμενο λοιπόν στους γνωστούς ύπουλους μηχανισμούς του «θυμήθηκε» ξαφνικά πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μετά από 33 χρόνια παρουσίας είναι εγκληματική οργάνωση και την οδήγησε σε μια δίκη παρεμβαίνοντας μέχρι και σήμερα φανερά στη διαδικασία λήψης της όποιας απόφασης εκβιάζοντας ψυχολογικά και απειλώντας τη δικαιοσύνη.

Πολλοί λιγόψυχοι φοβήθηκαν και πίστεψαν πως φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αν κάποιος θέλει να απαντήσει στο ποιος φταίει τότε θα μπορούσε να πει:

Φταίει ο ΝΔ που από δεξιά παράταξη εξελίχθηκε σε μια νεοφιλελεύθερη σαβούρα στηριγμένη στην οικογενειοκρατία μιας κεντρώας οικογένειας πολιτικών αποστατών, οδηγώντας στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Μια παράταξη που δεν μπορεί να επιβληθεί σε εγκληματίες κουκουλοφόρους που ρημάζουν, σπάνε, καίνε και εκβιάζουν δεκαετίες τώρα, εγκληματίες που η αριστερά ονομάζει κοινωνικούς επαναστάτες και ξεροσταλιάζει στα δικαστήρια ζητώντας την αθώωση τους.

Φταίει ο «εθνάρχης» που νομιμοποίησε το ΚΚΕ δίνοντας στην ουσία πολιτικό άλλοθι στις σφαγές Ελλήνων την περίοδο της κατοχής, Ελλήνων πολλών εξ αυτών ιδεολόγων που αποτελούσαν εμπόδιο στη μετατροπή της Πατρίδας μας σε ένα απέραντο γκουλάγκ.

Φταίει το ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την εθνική οικονομία θέτοντας τα θεμέλια για την μετέπειτα οικονομική και εθνική κατάρρευση.

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που στις τάξεις του έχει κάθε παρακμιακή συλλογικότητα και πρώην υπουργούς που ξεκατινιάζονται στα κοινωνικά δίκτυα ζητώντας την καταδίκη και αν ήταν δυνατό και τη φυσική εξόντωση όσων διαφωνούν με τις εγκληματικές ιδέες της δικτατορίας του προλεταριάτου, ιδέες που στηρίζουν «ανεπίσημα», ενώ επίσημα ντύνονται την προβιά του «δημοκράτη».

Για όσες και όσους θλιβερούς μας προτρέπουν να ανοίξουμε «κάνα βιβλίο» πριν τολμήσουμε να πιάσουμε στο στόμα την αριστερά, τους ενημερώνουμε πως επειδή «ανοίξαμε» γράφουμε αυτά που γράφουμε.

Φταίνε τα ΜΜΕ που ανάλογα με τα συμφέροντα τους ανήγαγαν σε ήρωες κάθε αρρωστημένο αριστερό απολειφάδι δολοφονώντας ταυτόχρονα συλλήβδην αθώους Εθνικιστές, χαρακτηρίζοντας τους εγκληματίες πριν η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη αποφανθεί.

Φταίνε όσα στελέχη και πρώην βουλευτές αποχώρησαν από το Κίνημα μας και ειδικά όσοι ίδρυσαν νέους πολιτικούς φορείς πριν εκδοθεί η όποια δικαστική απόφαση. Κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν αγνούς Συναγωνιστές, να διασπάσουν το Κίνημα μας και να έχουν μείνει λίγοι πιστοί να σηκώσουν όλο το βάρος της αντίδρασης μόνοι τους.

Φταίνε όσοι «νοικοκυραίοι» μας ψήφισαν το 2012 και μας άδειασαν λίγους μήνες πριν την έκδοση απόφασης μιας δικαστικής οδύσσειας, συνεχίζοντας την ψευτοεπανάστασή τους ανώνυμοι σε κοινωνικά δίκτυα.

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε παρουσιάσει όλες της πτυχές της παρακμής ενός σάπιου πολιτικού συστήματος.

Αν κάποιος δεν φταίει αυτός είναι ο Αρχηγός Μας που ενώ έδωσε τη δυνατότητα σε όλους όσους δήλωσαν πως θέλουν να αγωνιστούν και τους δέχτηκε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ιδεολόγος όντας και θέλοντας να πιστέψει πως όλοι οι Έλληνες ενωμένοι αξίζει να αγωνιστούν για μια υπέροχη ιδέα, πολλοί εξ αυτών, υποστηριχτές και περαστικοί οι περισσότεροι, ερμήνευσαν κατά το δοκούν την ιδεολογία μας, έπραξαν αντίθετα προς την ιδέα μας, έδωσαν μόνοι τους ανύπαρκτους όρκους γύρω από φωτιές και τελικά αποχώρησαν νομίζοντας πως θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης.

Κλαψουρίζοντας και ζητώντας έλεος, ατιμασμένοι και ελεεινοί, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στο Κίνημα στιγματίζοντας την πανάρχαια Ιδέα μας, παίζοντας τελικά το ρόλο του δούρειου ίππου .

Ο Χαρίλαος Τρικούπης είχε γράψει ένα ανυπόγραφο άρθρο στην εφημερίδα ΚΑΙΡΟΙ στις 29 Ιουνίου 1874 ασκώντας κριτική στο στέμμα και στην πολιτική κατάσταση. Έγραψε μεταξύ άλλων «Αηδιάζοντες και αγανακτούντες και βλέποντες την γενικήν κατάπτωσιν των πολιτευομένων ερωτώμεν αυτούς, μη τυχόν αληθώς πταίει το Έθνος; Τὸ ἔθνος δὲν πταίει… Μετὰ τὰ παθήματα τοῦ παρελθόντος, τίθεται ἐκ νέου εἰς τὸ ἔθνος τὸ δίλημμα τῆς ὑποταγῆς εἰς τὴν αὐθαιρεσίαν ἢ τῆς επαναστάσεως, εἶναι τὸ ἔθνος καταδικαστέον διότι δὲν σπεύδει ν’ ἀποδεχθεῖ τὸ δεύτερον;» Για το άρθρο αυτό κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε και στη συνέχεια έγινε Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέλεξε μια ειρηνική επανάσταση και κάλεσε τον Ελληνικό Λαό να στηρίξει τις θέσεις οι οποίες θα οδηγούσαν στην αναγέννηση του Έθνους μας.

Δεν κάλεσε τον Λαό σε αιματηρές επαναστάσεις, αλλά σε επανάσταση ψυχών. Πολλοί από τους ψηφοφόρους γύρισαν την πλάτη τους και στήριξαν ξανά τους ολετήρες.

Οι όποιες καταδίκες με τον όποιο προσωρινό χαρακτήρα οδηγούν αθώους μόνο με την ιδιότητα τους, αυτή του βουλευτή μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και χωρίς προσωπικές ποινικές ευθύνες, στη φυλακή.

Το σύστημα που καταλήστεψε την Ελλάδα και την κατάντησε μια χρεωμένη χώρα έρμαιο στις ορέξεις των εχθρών συνεχίζει να στηρίζεται από τους ψηφοφόρους.

Καμία εθνική συμφιλίωση δεν υπάρχει παρά μόνο ο διχασμός και το μίσος που συντηρεί η αριστερά και μια χαζοχαρούμενη υποτακτική δεξιά που υλοποίει τις υποδείξεις ενός μειοψηφικού όχλου.

Για τους αγνούς πιστούς της Ιδέας μας και για όσους άντεξαν και αντέχουν μέχρι σήμερα Εμείς, οι τελευταίοι πιστοί, δηλώνουμε Χρυσαυγίτες και δεν είμαστε εγκληματίες.

Καληνύχτα Ελλάδα.

https://www.xrisiavgi.com/portal/enimerosi/epikairotita/223-tis-ptaiei

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις