ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

 

ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!

Το 2021 ήρθε Με Το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού Το Οποίο Θα χρειάζεται Να Φέρουμε Όλοι Εάν Θέλουμε Να Συνεχίζουμε Την Ζώή Μας Όπως θα μας Υποδεικνύεται Από Την Κυβέρνηση Μητσοτάκη Πάντα Για το Καλό Μας!
Το 2021 Μας Βρίσκει Μια Ελληνική Κοινωνία Απολύτως Διαιρημένη Απο Την Πανδημία Και Μετά Μάλιστα Από Μια Δεκαετία 4 Μνημονίων! Με τους Μισούς Έλληνες Του Δημοσίου Τομέα Να μην Έχουν Υποστεί Καμία Σχεδόν Ταλαιπωρία , (Πολιτικοί, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Κλήρος-Ιερείς)
Και Τον Ιδιωτικό Τομέα Μικρομεσαίοι και Αυτοαπασχολούμενοι Σε Πλήρη Οικονομική Διάλυση! Ευτυχώς Που Η Ελληνική Κοινωνία Διατηρεί Ακόμη Τον Πατροπαράδοτο Θεσμό Της Ελληνικής Οικογένειας και Βοηθούν Οι Συνταξιούχοι Γοννείς Τα Παιδιά Τους Και τα Εγγόνια Τους! Αλλά και Αυτό Πάνε να το Αλλάξουν με Το Ζόρι Οι Παγκοσμιοποητές!
Το 2021 ήρθε Με Μεγάλα Πολιτικά, Κοινωνικά , Ηθικά, Θρησκευτικά και Οικονομικά Προβλήματα! Ο Αγώνας θα Είναι Σκληρός Και Επικίδυνος! Περιουσίες Θα Αλλάξουν Χέρια Παρά Το Γεγονός Ότι ο Ελληνικός Λαός Ανακεφαλαιοποίησε Ιδιωτικές Τράπεζες 4 Φορές!
Το 2021 βρίσκει Την Πατρίδα μας και Μέρος Του Λαού Μας να βάλλονται με τον Περιορισμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελευθερία Κινήσεων με Πρόσχημα Πάντα τον Κορονοϊό, με επιδίωξη τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με το ψηφιακό πιστοποιητικό τού βιοτσίπ και τα επιβαρυμένα κλινικά αποτελέσματα, με την Τουρκία να Κρούει τα Τύμπανα τού Πολέμου!
Την Ίδια Αυτή Στιγμή Ντόπιοι και Διεθνείς Νεοταξίτες θέλουν τη Φίμωση των Εθνικιστών γιατί Αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία τού Έθνους μας.
Το 2021 Ορθώνουμε το Ανάστημά μας και Τιμούμε τα 40 χρόνια τού Κινήματός μας με Αίσθημα Βαθύτατης Ικανοποίησης και Ευθύνης για την Συνέχεια τού Αγώνα μας με Τελικό Σκοπό την Νίκη.
Το Οφείλουμε στον Αρχηγό μας Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και στους Ηρωες συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που Δώσανε τη Ζωή τους για την Ελλάδα των Ονείρων μας, την Αδέσμευτη και Κυρίαρχη Ελλάδα, με τούς Ενόχους Ασύλληπτους.
Ότι Σπείραμε, Τουτο και Θα θερίσουμε! (Γέροντας Εφραιμ Της Αριζόνας)
Ας Μην Απελπιζόμαστε Όμως Που ο Αγώνας Θα Είναι Σκληρός!
Τον Τελευταίο Λόγο Τον Έχει ο Τριαδικός Θεός!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις