Ποια “Ενότητα”, ποιος “Εθνικιστικός Χώρος”;

Πρόθεση πολλών Εθνικίστών αλλά και Ψευτοεθνικιστών είναι η διαμόρφωση ενός σύγχρονου Ιδεολογικού και πολιτικού λόγου, μιας προτάσεως προς τον Ελληνικό Λαό απόλυτα προσαρμοσμένης στα δεδομένα του 21ου αιώνος και στην σημερινή κατάσταση της Πατρίδος μας.

Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως οι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ δεν αλλάζουμε! Πρέπει όμως να δώσουμε κατεύθυνση και ερμηνεία Ιδεολογική για τα νέα δεδομένα της εποχής και αυτό θα κάνουμε. Πολιτικά απαιτείται μία πορεία Λαϊκή και Ριζοσπαστική. Η πρώτη απειλή για το Έθνος μας σήμερα δεν είναι τα απολιθώματα του ιστορικά χρεωκοπημένου μαρξισμού, είναι ο διεθνής καπιταλισμός και η παγκοσμιοποίηση και αυτήν την απειλή πρέπει πρώτα απ’ όλα να πολεμήσουμε.
Μας κατηγορούν άδικα για διάσπαση του εθνικιστικού χώρου και τονίζω το άδικα, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ το μόνο Κίνημα στον 21ου και ίσως και του 20ου αιώνα, το οποίο ΕΚΦΡΆΖΕΙ τόσο μαζικά και δυναμικά την Εθνικιστική Ιδέα, λαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους ακόμη και τον Ιούλιο του 2019 όταν είχε απέναντί της όχι μόνον ολόκληρο το Σύστημα, αλλά και αυτούς οι οποίοι επικαλούνται την δήθεν ενότητα του εθνικιστικού χώρου.
Ποιου εθνικιστικού χώρου; Υπήρχε ποτέ αυτός; Η όποια ύπαρξή του περιοριζόταν σε ελάχιστες χιλιάδες ψήφους και σε συνεχείς διασπάσεις.
Για να ξεκαθαρίσουμε, όμως, τα πράγματα και να μην παρεξηγούμεθα στην Νέα Πορεία μας έχουμε την καλή διάθεση να αφήσουμε πίσω της κάθε πικρία του παρελθόντος και όσοι επιθυμούν να είναι στο πλευρό μας στην επόμενη εκλογική μάχη θα βρουν τις πόρτες μας ανοικτές!
Ένα δεύτερο ερώτημα ουσιαστικό. Για ποιον “εθνικισμό” μιλάνε; Για τον “εθνικισμό” που δέχεται την άρνηση αυτής της ίδιας της ουσίας του Έθνους, το Γένος, την Φυλή; Για έναν “εθνικισμό” που θέλει ολίγον φιλελευθερισμό, ολίγον ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα υποτακτική τους; Για έναν “εθνικισμό” ή “πατριωτισμό” εάν θέλετε, που δεν έχει αντίρρηση να παίρνουν με νομικίστικες ενέργειες ελληνική ιθαγένεια παράνομοι μετανάστες από την Αφρική ή την Ασία;
Για εμάς τέτοιος “εθνικισμός” δεν υπάρχει.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις