Οι Θεσσαλοί λαθρομετανάστες στη…. Θεσσαλία!

Οι Έλληνες στα αλώνια και οι «επενδυτές» στα σαλόνια. Οι Θεσσαλοί λαθρομετανάστες στη…. Θεσσαλία


Η Ελλάδα (υποτίθεται) είναι ένα Ευρωπαϊκό Κράτος με συντεταγμένες δομές και μέλος του μεγάλου συνεταιρισμού που ονομάζεται Ε.Ε.

Η Ελλάδα (υποτίθεται) έχει Κυβέρνηση και Υπουργεία και δομές και έχει και Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας κλπ…(κ. Υπουργέ-Γ@μώ τα Υπουργεία μου που λέει το λαϊκό άσμα). Όλα αυτά (υποτίθεται) πάλι είναι για να δίνουν λύσεις στα δύσκολα. Όπως η κακοκαιρία «Μήδεια» πρόσφατα και κυρίως οι σεισμοί στη Θεσσαλία, που ξεσπίτωσαν χιλιάδες Έλληνες, καθώς και η σεισμική δραστηριότητα που εξακολουθεί να υπάρχει.

Η Ελλάδα (υποτίθεται) έχει 332 Δήμους και 13 Περιφερειακές Ενότητες. Άρα άλλους τόσους Δημάρχους-Περιφερειάρχες-Πολιτικές προστασίες και χιλιάδες-χιλιάδων αιρετούς (ανευθυνό)υπεύθυνους και δημοσίους υπαλλήλους αρμοδίων υπηρεσιών.

Αφού λοιπόν (υποτίθεται) έχουμε τόσους πολλούς (με δημόσιο μισθό) που κρίνουν καταστάσεις και παίρνουν αποφάσεις, τότε γιατί γ@μώ το @#!$%^&* οι συν-πατριώτες μας εκεί στη Θεσσαλία, ζουν ακόμα σαν τα γουρούνια μέσα στις λάσπες και δεν τυγχάνουν κατά ελάχιστο τις ανέσεις που έχουν ακριβώς δίπλα τους οι λαθρομετανάστες στη δομή «φιλοξενίας»;
Γιατί γ@μώ τη τύχη μας (με αυτούς που μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες) , όταν είναι να γίνουν παροχές για Έλληνες (φορολογούμενους- που από αυτούς πληρώνεστε ρε «υπεύθυνοι»), τότε η γραφειοκρατία καλπάζει και όταν είναι να χτιστούν «μουσουλμανικά» χωριά «φιλοξενίας» όλα δουλεύουν με ταχύτητα φωτός;

Το ξέρετε κύριοι Πρωθυπουργεύοντες της Μέρκελ-Περιφερειάρχες-Δήμαρχοι-υπεύθυνοι κάθε καρέκλας, ότι κάθε βράδυ κοιμούνται ακόμα (σχεδόν 1 μήνα μετά) άνθρωποι σε αμάξια, στο έδαφος (χωρίς ράντζα!) με θερμοκρασίες πολύ χαμηλές και με βροχή (ήδη βρέχει 2 24ωρα συνεχώς); Το ξέρετε ότι ακόμα και μερικά τροχόσπιτα-οικίσκοι που πήγαν εκεί μπάζουν από παντού; Το ξέρετε ότι η τουαλέτα είναι είδος πολυτελείας; Οι πιο σημαντικές κινήσεις έχουν γίνει από ιδιώτες ( διαβάστε εδώ ) ή από τους ελάχιστους ευαισθητοποιημένους αιρετούς ( διαβάστε https://akromolio.gr/ ).

Που είναι ρε «ευαίσθητοι» της φάπας οι δεκάδες ΜΚΟ κλπ συγγενείς, που εάν δουν λαθρομετανάστη να σπάσει το νύχι του θα τρέξουν και θα χαλάσουν τον κόσμο με φωνές-ανακοινώσεις και κροκοδείλια (επιδοτούμενα φυσικά) δάκρυα;
Σταματάω εδώ και ελπίζω αύριο κιόλας όλοι οι «συνάδελφοι» Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να καλύψουν το κενό του κάθε Χαρδαλιά που έχει χάσει τη μπάλα σε όλα τα θέματα.

Υ.Γ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες, τοπικοί Δήμαρχοι και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν αντιπολίτευση ακόμα και σε αυτή τη τραγική συγκυρία και δεκάρα δεν δίνουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συν-πολιτών τους. Αντίθετα συντηρούν τη δυστυχία για να υπάρχουν «άσχημες» εικόνες για τη Κυβέρνηση.

Υ.Γ.2. Όπως είπε και μια φίλη «σφίγγετε η καρδιά μου που είμαι τόσο ανήμπορη να τους βοηθήσω όλους».

Υ.Γ.3. Η ανάρτηση που με έκανε να εκφραστώ ήταν η παρακάτω….
Ο χρήστης Αναστασία Θεόδωρος Κοντέα
αισθάνεται αποκαρδιωμένη.

«Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση στα σεισμόπληκτα χωριά της Ελασσόνας. Μικρά παιδάκια, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με προβλήματα υγείας, πετάμενοι στις σκηνές, μέσα στις λάσπες, στη βροχή και στα μείον. Και από την άλλη βλέπουμε τις συνθήκες επιβίωσης των λαθροεισβολεων. Τα συμπεράσματα δικά σας και χωρίς καμία προσπάθεια υπερβολής. Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους».

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος….





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις