TA ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ θΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ

 

Την στιγμή που για να εισέλθεις σε ένα Φαρμακείο Των 40 τ.μ επιτρέπονται μόνον 2 άτομα, πως είναι δυνατό σε μια άιθουσα διδασκαλίας να υπαρχουν 25 Μαθητές!
Στο Διάστημα των 5 μηνών δεν έγινε καμια μέριμνα με το άνοιγμα να δημιουργηθούν νέα τμήματα των 15 ατόμων!
Όσο για την καθαριότητα των χώρων δεν έχουν γίνει προσλήψεις νέων καθαριστριών για να καλυφθεί η ανάγκη απολυμάνσεως των σχολείων!
Όσο για τα self test (που αυτά είναι μόνο του συέλου), το Τεστ με την μπατονέτα στην μύτη ειναι rapid test και θα πρέπει να διενεργείτιαι απο υγιειονομικό προσωπικό! Οπότε ως καταλαβαίνετε θα υπάρξει ένα μεγάλο αλαλούμ!
Όσο Για την Υποχρεωτικότητα το αφήνω στην κρίση καθ' ενός αλλά και πάλι μετατίθεται η ευθύνη από την Πολιτεία στον Γοννέα, ο οποίος καλείται να αναλάβει την ευθύνη δια της Υπογραφής του! Τώρα στη Περίπτωση της Πιστότητας των Τεστ όπως απεφάνθησαν και Ιατρικοί Σύλλογοι, το γεγονός ότι κατατέθηκε ένα φάκελλος στο ΕΟΦ και εδόθη η άδεια χωρίς να διενεργηθούν μελέτες δεν σημαίνει τίποτα!
ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗΜΗ!
Εάν μάλιστα λάβουμε υπόψη και το γεγονός οι περισότεροι δεν θα εκτελέσουν σωστα το τεστ καταλαβάνετε τι θα γίνει!
Εάν τώρα έναι παιδί ενω στην βεβαίωση βγήκε αρνητικό ενω είναι θετικό την ευθύνη την Φέρει ο γονέας
ΠΑΛΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ θΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ!

Ιωάννης Λαμπρογιάννης
Καθ. Αγγλικής Γλώσσας
Χρυση Αυγη






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις