ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!


ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !
ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με τον ίδιο, ως νέος υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.
ΛΑΟΣ
Πολιτεύτηκε με τον ΛΑΟΣ, με τον οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2004, λαμβάνοντας 5.700 ψήφους, ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί, καθότι ο ΛΑΟΣ έμεινε κάτω από το όριο του 3%.
Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006, διεκδίκησε τη νομαρχία Πέλλας λαμβάνοντας 7.903 ψήφους και κατετάγη τρίτος με ποσοστό 7,1%.[12] Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 και του 2009 εκλέχθηκε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το ΛΑΟΣ.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 διεκδίκησε την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση μεταξύ οκτώ υποψηφίων.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
Το 2011 υποστήριξε τη συγκυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου στην οποία συμμετείχε και το ΛΑΟΣ με διάφορα στελέχη του, ενώ τον Φεβρουάριο του 2012 απείχε[13] από την ψήφιση του β΄ Μνημονίου μαζί με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΛΑΟΣ (εξαίρεση αποτέλεσαν οι Α. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης που υπερψήφισαν τα νέα μέτρα και ακολούθως διεγράφησαν από το κόμμα).
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΑΡΑΤΙΑ
Στις 20 Μαΐου 2012 αποχώρησε μαζί με άλλα στελέχη, διαμαρτυρόμενος για την συμπεριφορά οπαδών του κόμματος σε πρώην βουλευτές και δύο μέρες μετά προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία ωστόσο αρνήθηκε να κατέβει σε εκλογικές διαδικασίες ως μέλος της, λόγω διαφόρων αντιδράσεων. To 2015 τελικώς αποχώρησε από αυτήν, με σκοπό τη δημιουργία νέου κόμματος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Από το 2016 είναι πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, με το οποίο το 2019 εξελέγη ευρωβουλευτής λαμβάνοντας ποσοστό 4,18% και βουλευτής λαμβάνοντας ποσοστό 3,70%, κερδίζοντας έτσι 10 έδρες στη Βουλή των Ελλήνων.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις