ΞΟΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ H «περιφορά» της μαριονέτας – Αμάλ στην Ελλάδα! The Walk!

 “Το ταξίδι -Τhe walk” που ξεκίνησε προ ημερών στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας και ολοκληρώνεται στη Μεγάλη Βρετανία, αφού περάσει και από την περιοχή μας, είναι μια νέα ύπουλη προσπάθεια των εγχώριων και διεθνών κέντρων να αλλοιώσουν την πολιτιστική παράδοση του Εθνους με το Διεθνιστικό πρόσχημα της ειρήνης και αλληλεγγύης.

Πρόκειται για τη «βόλτα» μιας μουσουλμάνας λαθρομετανάστριας με το όνομα Αμάλ, που αναπαριστάνεται από μια κούκλα – μαριονέτα ύψους 3,5 μ., και υποτίθεται επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα. 

Η Αμάλ αναζητά την οικογένειά της, ενώ οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να την καλωσορίσουν, να την υποδεχθούν και να την τιμήσουν με πάσης φύσεως καλλιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις.

Αλλά, η περίπτωση της μικρής Αμάλ είναι εντελώς διαφορετική. 

Η λαθρομετανάστρια, έρχεται, με ένα ένα διεθνές project  καλοπληρωμένων ΜΚΟ, υποστηριζόμενο από Διεθνιστές προοδευτικούς  μπολσεβίκους, και οι  τοπικοί άρχοντες με τα συστημικά πληρωμένα ΜΜΕ, «χριστιανικών» προτεσταντικών, μασονικών οργανώσεων με το αζημίωτο, που προμοτάρουν αυτή την καμπάνια με το προσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και ζητούν από τον λάο να την υποδεχθεί μετά βαΐων και κλάδων.

Την ώρα που η Ευρώπη, κυρίως η γειτονιά μας, τρομάζει από ένα μεγάλο λαθρομεταναστευτικο κύμα, την ώρα που οι γείτονές μας (Αλβανία, Σκόπια) υποδέχονται Αφγανούς μουσουλμάνους πρόσφυγες που, όλως τυχαίως, τοποθετούνται στην Βόρεια Ήπειρο και στα σύνορα με την χώρα μας;Είναι άραγε η κατάλληλη ώρα τέτοιες γιορτές;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτρέπει τέτοιας κλίμακας υποδοχές, περιφορές και παρελάσεις αλλά απαγορεύει λιτανείες των εικόνων της Παναγίας μας και μάλιστα να τηρούνται μέτρα ατομικής προστασίας, την στιγμή που για να μπούμε σε μια εκκλησία πρέπι να φοράμε φίμωτρο!

Οι μπολσεβίκοι των τοπικών αυτοδιοικήσεων δεν συναισθάνονται την ευθύνη της απέναντι στην ιστορία και παράδοσή του Έθνους.

Είμαστε σε εποχή ομολογίας και αγώνων για την πίστη μας και την εθνική μας συνείδηση αλλά δυστυχώς μόνο μερικοί ψεκασμένοι Εθνικιστες, φωνασκούν αλλά ελπΙζουμε, όμως, όχι μάταια.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τ.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις