ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΕΡΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

 ΟΗΕ και ΠΟΥ προωθούν τον εκφυλισμό των παιδιών!

Η ακόλαστη και αντίχριστη “χαβούζα” της Ε.Ε. και του Ο.Η.Ε. στις οποίες έχει περιπέσει η ορθόδοξη Ελλάδα μας.
H ενημέρωση για τη σεξουαλική υγεία θα ξεκινά και από το σχολείο, αναφέρει η Υπουργός!
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, με στόχο να συμβάλει καθοριστικά στη θωράκιση της σωματικής και ψυχικής υγείας των μαθητών. Η σεξουαλική υγεία ξεκινά από την ίδια την εκπαίδευση.
Αυτό ορίζει η νομοθεσία όπως και η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην οποία ρητά αναφέρεται: «1. Τα Συμβαλλόμενα Κράτη σέβονται το δικαίωμα του παιδιού για ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας. 2. Τα Συμβαλλόμενα Κράτη σέβονται το δικαίωμα και το καθήκον των γονέων ή, κατά περίπτωση, των νομίμων εκπροσώπων του παιδιού να το καθοδηγούν στην άσκηση του παραπάνω δικαιώματος κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του» (άρθρο 14, παρ. 1, 2). Το αυτό αναφέρει και η «Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» σχετικά με την επιλογή του είδους της παιδείας που θα επιλέξουν οι γονείς για τα παιδιά τους (πόσο μάλλον για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγησή τους): «Οι γονείς έχουν, κατά προτεραιότητα, το δικαίωμα να επιλέγουν το είδος της παιδείας που θα δοθεί στα παιδιά τους» (άρθρο 26, παρ. 3).
(Σεξουαλική αγωγή: ΟΗΕ και ΠΟΥ προωθούν τον εκφυλισμό των παιδιών!) πληροφορούμαστε το βρώμικο ρόλο που παίζει ο Π.Ο.Υ και την ατζέντα που αυτός χαράσσει και που δεν είναι άλλη από την τρανσεξουαλικοποίηση: Η τρανσεξουαλοποίηση των παιδιών προεφηβικής ηλικίας: μια σημαντική τάση στο κίνημα των ΛΟΑΤ, απόλυτα συμβατή με τα προγράμματα «σεξουαλικής εκπαίδευσης» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).
λεπτομέρειες όσα ορίζει ο Π.Ο.Υ;
Μεταξύ των ηλικιών 0 και 4, ενημερώνεται για την «ικανοποίηση που σχετίζεται με το άγγιγμα του σώματός του» και «τον πρώιμο βρεφικό αυνανισμό ». Ταυτόχρονα, θα μάθει να “εκφράζει τις επιθυμίες του” και να αναπτύσσει “μια περιέργεια για το σώμα των άλλων”. Μετά τα 4 χρόνια, θα είναι σίγουρα ώριμο για πραγματικό “σεξουαλικό παιχνίδι“. Πρόκειται λοιπόν να ενημερώνεται όσο πιο νωρίς γίνεται σχετικά με τη “φιλία και αγάπη με άτομα του ίδιου φύλου”.
Μεταξύ 6 και 9 ετών, θα ανακαλύψει τα «σεξουαλικά του δικαιώματα», καθώς και «τη θετική επίδραση της σεξουαλικότητας στην υγεία και την ευημερία». Θα χρειαστεί επίσης να συνεχίσει να μελετά την τεχνική του «αυνανισμού», ενώ θα μαθαίνει να «αποδέχεται την ποικιλία των τρόπων ζωής».
Μεταξύ των 9 και 12, θα πρέπει να είναι σε θέση να “περιγράψει το βιασμό” και άλλες σεξουαλικές βιαιότητες [2] εκτός από το να διδαχτεί τα διάφορα πιθανά “μεγέθη” των ανδρικών και των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Σε αυτό το στάδιο, προφανώς θα μάθει ότι είναι επιβλαβές να «σιωπά» ή να «αρνείται» τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» του.
Μεταξύ 12 και 15 ετών θα προστεθεί το ζήτημα της «εγκυμοσύνης σε ζευγάρια του ίδιου φύλου», καθώς και της «ταυτότητας φύλου». (Δεν θα ήταν καλή στιγμή να ξεκινήσει “ορμονική θεραπεία”;). Και για να μη χάσουν οι λιγότερο έξυπνοι, θα διδαχθεί ακόμα η ομο- ή αμφιφυλόφιλος «έξοδος», μόλις περάσει τα 15 χρόνια!
Αυτά τα προγράμματα «ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στη σεξουαλικότητα» αντιστοιχούν στα «πρότυπα του ΠΟΥ για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη», που εγκρίθηκαν στα τέλη του 2010. [3]
Τα “πρότυπα ΠΟΥ- Ευρώπη” δημιουργήθηκαν το 2010 στο πλαίσιο μιας “συνεργασίας” με το Ομοσπονδιακό Κέντρο Υγειονομικών Πληροφοριών (BZgA) στην Κολωνία, υπηρεσία του γερμανικού Υπουργείου Υγείας, υπεύθυνη για την “ενημέρωση του πληθυσμού για έναν υγιεινό τρόπο ζωής” …
Αλλά πέρα από την πρακτική των «σεξουαλικών παιχνιδιών» και μιας πιθανής ομο-ή τρανσεξουαλικοποίησης των μικρών παιδιών, τα «πρότυπα» του ΠΟΥ υποδηλώνουν ακόμη περισσότερες εξωτικές δυνατότητες. Αυτό το κείμενο βασίζεται πράγματι στη «Διακήρυξη των Σεξουαλικών Δικαιωμάτων» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Προγραμματισμένων Γονέων (IPPF), την οποία παρουσίασε ο ΠΟΥ ως «ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός» σε θέματα «σεξουαλικής υγείας».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις