ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ;

 ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

Οι λοιμωξιολόγοι τονίζουν πως αν γίνουν οι παρελάσεις θα πρέπει να είναι με αυστηρά μέτρα και χωρίς παρουσία κόσμου (θεατών) καθώς τα νοσοκομεία της χώρας έχουν αρχίσει να δέχονται μεγάλη πίεση στις ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα άλλοι λοιμωξιολόγοι προτείνουν να παρελάσουν μόνο οι εμβολιασμένοι και με μάσκες.

Όμως όπως επισημαίνει το υπουργείο Εσωτερικών, ο Υπουργός Μάκης Βορίδης «ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία, πρέπει να δοθεί στον εν λόγω εορτασμό ουσιαστικό περιεχόμενο, αναφορικά με την ενίσχυση της ιστορικής μνήμης για τις αξίες της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας, της αντίστασης στο ναζιστικό και φασιστικό ολοκληρωτισμό».

Η Παρέλαση θα διεξαχθεί με αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σπουδαστών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσκόπων και οδηγών ενώπιον της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρισταμένων εκπροσώπων της Εθνικής Γενικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας. Με μέγιστη χρονική διάρκεια της παρέλασης να ορίζεται στα 60 λεπτά. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη Αθήνα.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις