ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ!

 H κ. Μαρία Μπίλλη πρόδωσε το Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου και το έκανε αφού προηγουμένως εκλέχθηκε με τους ψήφους των Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών στην Περιφέρεια και αφού το Κόμμα δεν βγήκε στην Βουλή όπου και εκεί ήθελε να εισέλθει παρα την αντίρρηση του Κινήματος και αμέσως έκανε την μεταγραφή της, χωρίς να έχει την Πολιτική Ευθιξία να παραδώσει την έδρα, γιατί τα πάντα στην πολιτική φαίνεται να είναι θέμα χρημάτων και όχι ΠΙΣΤΗΣ για πολλά στελέχη όλων των κομμάτων διαχρονικά στην Ελλάδα! Βέβαια εκ του νόμου δεν είναι υποχρεωμένη καθώς στην πολιτική όλα καλύπτονται!

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ένα κομμάτι του λαού ακολούθησε τον Εθνικισμό μόνο όταν αυτός απέκτησε ποσοστά, βουλευτικό βήμα και δημοκρατικό «κύρος».
Διότι αυτό το κομμάτι του λαού πιστεύει πως μόνο μέσα απ’ το σωλήνα του συστήματος μπορεί να βρεθεί λύση.
Πως διαφορετικά είσαι ένα τίποτα, ενώ με το που πιάσεις καρέκλα και φορέσεις κοστούμι αποκτάς αυτομάτως υπόσταση.
Πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και φυσικά, αυτό είναι κάτι που βολεύει απόλυτα τους φιλόδοξους και φιλοχρήματους «πατριώτες» και «εθνικιστές» που δεν ψάχνουν τίποτα περισσότερο από ένα κοινό για παλαμάκια κι ένα παχυλό μισθό.
Φύγανε έτσι πολύ κατηγορώντας τον Αρχηγό ότι ξόδεψαν τα λεφτά τους χωρίς αντίκρυσμα λες και τους υποχρέωσε να το κάνουν, και όταν το παντεσπάνι έγινε κουραμάνα, λάκισαν σαν τα ποντίκια!
Για καμία, όμως, κωλοτούμπα ή προδοσία δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Αρχηγό!
Έφυγε, λοιπόν, την επόμενη ακριβώς η κ. Μπίλλη σε ένα άλλο κόμμα όμοιο με το προηγούμενο, αυτο που πρόδωσε. Διαβεβαιώνοντας, παράλληλα, άπαντες πως στο νέο κόμμα αυτοί δεν είναι ναζί ή φασίστες, και πως νέος της Αρχηγός και η ίδια είναι ατόφια Ελληνίδα ακροδεξιά!
Eάν αυτό δεν αποκαλείται προδοσία δεν ξέρω τι άλλο αποκαλείται.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η κ. ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ!
ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ KAΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ!
Ο Γιώργος και ο Μάνος φαίνεται για σας έχασαν τις ζωές τους για το τίποτα!
Εν τέλει ΤΏΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι πεμπτοφαλλαγγίτες έστησαν και προετοίμαζαν μια τεράστια πλεκτάνη εις βάρος του Αρχηγού μας.
Τα κεφάλια ψηλά! Ένας νέος αγών μόλις τώρα αρχίζει!
Γιώργος – Μάνος, Παρών!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Τ.Ο ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΑ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις