Προς Τους Εμβολιασμένους Πιστούς του Αγίου Αθανασίου Λάρισας και τους Ιερείς της Ενορίας!

Επι τρεις συναπτές Κυριακές η πόρτα της Εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου Λάρισας είναι κλεισμένη και δεν μπορούμε να εισέλθουμεμε στην Εκκλησία να ανάψουμε ένα κερί ή να ασπαστούμε τις εικόνες.

Την πόρτα της Εκκλησίας, του Οίκου του Θέου δεν τόλμησαν εχθροί και κατακτητές να κλείσουν αλλά την έκλεισαν οι δυο Ιερείς του Ναού διότι όπως ισχυρίζονται υπερβαίνουν οι πιστοί το όριο των πενήντα και δεν μπορει να τηρηθεί η διαταγή της Πολιτείας για τα Υγειονομικά Μέτρα.
Μάλιστα, όπως οι ίδιοι διατείνονται , υπάρχει μία κυρία από το ποίμνιο που την γνωρίζουν και η οποία έρχεται και αφού κάνει καταμέτρηση και διαπιστώσει ότι , είναι παραπάνω τηλεφωνεί την Αστυνομία, η οποία έρχεται για να επιβάλλει την τάξη!
Ερωτώ τους Εμβολιασμένους που ενώ είναι ελεύθεροι να πηγαίνουν στα μπαρ, σε συναυλίες, στα εστιατόρια ελεύθερα, κάθονται έξω απο την Εκκλησία, χωρίς να διαμαρτύρονται, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο!
Για τους Ιερείς που κλέινουν την πόρτα της Εκκλησίας, του Οίκου του Θεού, είναι τελείως απαράδεκτοι. Ο Κύριος θυσιάσθηκε για μας και αυτοί φοβούνται το Αυτόφωρο!
Όσο δε για τους λοιπούς που περιφέρονται στην Εκκλησία με ύφος Καρδιναλίων θα μπορούσαν κάλλιστα να διατηρόύν την τάξη αλλά όχι να κλειδώνουν τον Οίκο του Θεού!
Όπως επίσης θα μπορούσαν κάθε 15 λεπτά να αλλάζουν οι Πιστοί που ειναι μέσα και να εισέρχονται άλλοι πενήντα για προσκύνημα!
Εδώ θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι είμαι ενορίτης του Αγίου Αθανασίου και με λυπεί και θλίβει αυτή η κατάσταση!

Διατελῶ Ἐλάχιστος ἐν Χριστῷ Ἀδελφός!
Ιωάννης Λαμπρογιάννης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις