ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΛΑΣΗ!



Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού κερδίζουν έδαφος σε όλο τον κόσμο καθώς οι χώρες εισάγουν μεγαλύτερες ελευθερίες για όσους έχουν εμβολιαστεί, δημιουργώντας μιας μη εμβολιασμένη κατώτερη τάξη.

Τρανό παράδειγμα «Η Νέα Ζηλανδία που δημιουργεί μια κοινωνία δύο ταχυτήτων, αλλά οι ανεμβολίαστοι είναι ήδη μια παγκόσμια κατώτερη κλάση» Την περασμένη εβδομάδα, η Jacinda Ardern, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, παραδέχτηκε ότι τα νέα της σχέδια για χαλάρωση των περιορισμών μετατρέπουν την χώρα σε μια κοινωνία «δύο τάξεων».
Μια από τις πιο ακραίες επιλογές που εξετάζονται είναι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να αναγκαστούν να τεθούν σε καθεστώς lockdown και δεν θα μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Τον Ιούλιο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε μια πολιτική επιβολής εμβολιασμού για οποιονδήποτε εργάζεται για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Κλήθηκαν επίσης οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα να κάνουν περισσότερα για να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό.
Τα ίδια άλλωστε συμβαίνουν και στην Ελλάδα, όπου οι ανεμβολίαστοι απαγορεύονται να εισέλθουν σε κλειστούς χώρους, παρά το γεγονός οτι είναι επιστημονικά παραδεκτό ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν, νοσηλεύονται και μεταδίδουν τον ιό.
Η κυβέρνηση, μάλιστα , Μητσοτάκη σκέπτεται να ανακοινώσει και περαιτέρω μέτρα για τον περιορισμό των ανεμβολίαστων!
Όσο για τους Ιεράρχες της Εκκλησίας παραμένουν πιστοί στους εργοδότες οι περισσότεροι αγνoώντας ότι δεν δύνατα να υπηρετείς δύο Αφέντες!
Τέλος έχει επικρατήσει με το προσχημα του εμβολιασμου μια Παγκόσμια Υγειονομική Χούντα με σκοπό των περιορισμό των Ελευθεριών μας και "το πρόσχημα κάντε εμβόλιο και πάρτε την ζωή σας πίσω" γίνεται πιστευτό μόνο στους αδαείς!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις