Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗMIΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ!

Γράφει : Iωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου 

Τ.Ο ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

EIΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ!

Έτσι και ο Μητροπολίτης Λαρίσης για τους αρνητές του εμβολίου: «Τους ευχαριστεί για τη διαφήμιση» Ο Μητροπολίτης μιλάει ανοιχτά για παθογένεια στην Εκκλησία και για κύκλους του Αγίου Όρους που ενισχύουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Λαρίσης Τυρνάβου με τα σοκολατάκια που κέρασε στους «πικραμένους» αρνητές, ήταν μία πολιτική ανακοίνωση ένα «εκκλησιαστικό τρολάρισμα» με ειρωνκό σκοπό και περιγελαστικό ύφος που προσπάθησε αργότερα να δικαιολογήσει λέγοντας «όποιος έρχεται στην Μητρόπολη μας, πάντα κάτι τον κερνάμε. Είναι δυνατόν να τους αφήνουμε να φύγουν έτσι; Ήταν ένας τρόπος να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε απέναντί τους». 

Όσο για τα Πολιτικά και Αγιορείτικα κινήματα πίσω από οποία κρύβονται οι αντιεμβολιαστές διαμήνυσε σε όλα τα κανάλια που πέρασε ότι κρυβεται η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την πολιτική του πεποίθηση πράγμα απαραδέκτο για Ιεράχη της Εκκλησίας προς το Ποίμνιο του!

«Δυστυχώς δεν είναι θέμα των ανθρώπων των ίδιων, αλλά των κατευθύνσεων που λαμβάνουν από άλλες ομάδες εκτός Μητροπόλεως» αναφέρει για τους διαδηλωτές που του επιτέθηκαν με μένος, επειδή επέτρεψε να γίνουν εμβολιασμοί στην Μητροπολιτικό Ναό. Ο Σεβασμιότατος Ιερώνυμος, εστιάζει στην πηγή της πρόκλησης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, που όπως υποστηρίζει προέρχεται από πολιτικά συμφέροντα.

Εκτός από πολιτικά κινήματα κατά των εμβολίων, ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου ως ο απόλυτος κριτής κρίνει τις περιπτώσεις ιερέων και μοναχών που παρέρχονται την επίσημη θέση της Εκκλησίας και δημιουργούν αντιεμβολιαστικούς κύκλους. «Αναδεικνύεται μία παθογένεια της Εκκλησίας της Ελλάδος, με κάποιους να έχουν τις ομάδες τους, να φατριάζουν και να δρουν με διάθεση εκμετάλλευσης της πίστης των ανθρώπων. 

Εκεί αρχίζει να παίρνει τον ρόλο του φύλακα του κόσμου από όλους αυτούς»Μάλιστα, δεν διστάζει να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένος και να μιλήσει για μοναχούς από το Άγιο Όρος που μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων αποτρέπουν τον κόσμο από τον εμβολιασμό. «Στο Άγιο Όρος έχουμε τους πολύ σοβαρούς και υπευθύνους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που πάνε σε σκήτες για να απομονωθούν αλλά μέσω του διαδικτύου επικοινωνούν με όλο τον κόσμο.

Όταν έχεις υπολογιστή και διαδίκτυο, μόνο άσκηση δεν κάνεις. Πολλοί πέφτουν θύματα αυτών των ανθρώπων και εμφανίζονται στα μάτια τους ως ήρωες. Δεν θα κάνουμε ήρωες αυτούς που δεν αξίζουν» υπογραμμίζει

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ανέλαβε τα καθήκοντα του από το 2018 και ανήκει στους μικρότερους ηλικιακά μητροπολίτες της χώρας και γννωρίζει πολυ καλά το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται με την Εκκλησία και το Κράτος, γνωρίζει απο τις πολιτικές marketing και προώθησης.

Την στιγμή που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, ο πατέρας του κατάγεται από την Ηλία και η μητέρα του από την Μύκονο νιώθει λέει την Λάρισα σαν πραγματική του πατρίδα. «Δόξα τω Θεώ αγαπάω τη Λάρισα, αγαπάω τους Λαρισαίους μου. Είναι σαν να είχα γεννηθεί εδώ πέρα, σαν να ζούσα πάντα».

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΛΟΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις