ΑΤΖΕΝΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ & H KYBΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ!


ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΞ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Από την “κολλητική ασθένεια” του Γεράσιμου Γιακουμάτου μέχρι τους “εξωγήινους” του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ έχει μια μεγάλη ιστορία στη χρήση ομοφοβικού και τρανσφοβικού λόγου.

Στην κατεύθυνση προώθησης των θεμάτων της ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφί, τρανς, κουήρ, ίντερσεξ) ατζέντας προχωράει η Νέα τάξη Πραγμάτων και αναμφίβολα αποτελεί πρωταρχική της πολιτική προτεραιότητα!

Η επεξεργασία συγκεκριμένων στρατηγικών και δράσεων περιλαμβάνει :

Tον νέο Superman που είναι bisexual – «Αποκαλύπτεται» ο γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν! θα ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με τον άντρα καλύτερό του φίλο, όπως αποκάλυψε η DC Comics την Δευτέρα, 11.10.2021.

Όλα αυτά μόλις δυο μήνες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε πως και ο πιστός συνοδοιπόρος του Μπάτμαν, ο Ρόμπιν, θα εμφανίζεται να έχει σχέση με άντρα.

Σέ αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύσσωμο το Συνταγματικό Τόξο με τις ευλογίες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αναγνωρίζουν την Ταυτότητα Φύλου και την επίσημη δημοσίευση των θέσεων του κόμματος για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα και υπενθυμίζουμε τις ομοφοβικές και τρανσφοβικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, οι οποίες δεν είναι πλέον ανεκτές και αντιμετωπίζονται πλέον άμεσα με πειθαρχικές κυρώσεις, πραγματοποιούνται εσωτερικές εκπαιδεύσεις των στελεχών της ΝΔ σε θέματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

1) Γεράσιμος Γιακουμάτος: “Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια”

2) Στέργιος Γιαννάκης: “Αν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο”

3) Ντόρα Μπακογιάννη: «Βρίσκω αντιαισθητικό το θέαμα των gay γάμων»

“Ο γάμος, σαν θεσμός, υπήρχε από παλιά προκειμένου να δημιουργήσουν οι άνθρωποι οικογένειες και να κάνουν παιδιά. Βρίσκω αντιαισθητικό το θέαμα των gay γάμων”


4) Κυριάκος Μητσοτάκης: “Του το είπε ένας εξωγήινος”

«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν απ΄αυτούς τους γιατρούς για να μιλήσουμε για την ουσία του προβλήματος. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα νέο παιδί, το οποίο τον βρήκε και του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου του, επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Πραγματική ιστορία.»






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις