ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

Αδήριτη πραγματικότητα ότι το κύμα αυτό συντηρείται και από τους εμβολιασμένους!

Η μετάλλαξη Δέλτα "δεν παίζει και δεν παίζεται", θα ανακοπεί μόνο αν σταματήσουν οι ανθρώπινες επαφές, τόνισε ο ιατρός - ερευνητής Γιώργος Παυλάκης.

Δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό η μετάλλαξη Δέλτα

Προειδοποιεί για ρεκόρ θανάτων στην Ελλάδα έως τα Χριστούγεννα. Προτείνει σοβαρά μέτρα που θα περιορίσουν τις επαφές. Λέει "όχι" σε ρεβεγιόν παρά μόνο εάν όλοι είναι εμβολιασμένοι και υποβληθούν σε rapid test την ίδια ημέρα.

"Όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι ανεμβολίαστων, αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα. Οδηγεί σε αποπροσανατολισμό"

 Ιατρός - ερευνητής Γιώργος Παυλάκης

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!

Κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς στην ιστορία χρησιμοποιεί τη δύναμη της οπτικής προπαγάνδας για μια νέα «πραγματικότητα», αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με τη δική του παρανοϊκή εικόνα. Ο "Νέος ολοκληρωτισμός¨ #NewWorldOrder δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η επίσημη προπαγάνδα δεν είναι μόνο πληροφορίες, και παραπληροφόρηση. Είναι η δημιουργία μιας πραγματικότητας που επιβάλουμε στην κοινωνία με την βία!

Μια τέτοια νεα πραγματικότητα που επιβαλουμε στην κοινωνία είναι το «Πιστοποιητικό εμβολιασμού» που δεν είναι τιποτε άλλο παρά ένα σύστημα διαχωρισμού. Εκείνοι που συνεργάζονται με αυτό είναι Συνεργοί. Δεν "βοηθούν" ή "προστατεύουν" κανέναν από οτιδήποτε.

Πως δημιουργούμε αυτή την «πραγματικότητα».

Μεταδιδουμε ο ένας στον άλλο τις πεποιθήσεις μας, με εικόνες, λέξεις, τελετές και άλλα σύμβολα και κοινωνικές συμπεριφορές. Ουσιαστικά, μετατρέπουμε την «πραγματικότητά μας» στο να είμαστε σαν ηθοποιοί που προβαίνουν και εκτελούν ένα έργο… όσο περισσότερο το πιστεύουμε όλοι, τόσο πιο πειστικό είναι.

Έχετε εισέλθει πλεον μια νέα «πραγματικότητα»… μια νέα, παθολογική-ολοκληρωτική «πραγματικότητα», μια παρανοϊκή-ψυχωτική, λατρευτική «πραγματικότητα» στην οποία οι πρώην ημι-ορθολογικοί άνθρωποι έχουν μειωθεί και φοβούνται να πάνε έξω χωρίς άδεια από τις «αρχές» και εγχέουν στα παιδιά τους πειραματικά «εμβόλια»

Με άλλα λόγια  βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο προπαγάνδας. Δεν μπορούμε να ταιριάξουμε με την προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ και των Κυβερνήσεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις