Eurostat: Κατά 31% αυξημένη η θνησιμότητα στην Ελλάδα! - Πεθαίνουμε!


https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2021/11/eurostat-31.html

Σύμφωνα με  τα στοιχεία που δημοσίευσε Eurostat, τον Σεπτέμβριο του 2021 οι θάνατοι στην Ελλάδα από όλα τα αίτια ήταν αυξημένοι κατά 31% σε σχέση με τον μέσο όρο θνησιμότητας μεταξύ 2016 και 2019.

Η Eurostat δημιούργησε τον Δείκτη Υπερβάλλουσας Θνησιμότητας για τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ).

Ο δείκτης καταγράφει τον αντίκτυπο της πανδημίας με ενδεχομένως πιο ακριβή τρόπο από την καταμέτρηση των θανάτων μόνο από Covid!

Αναλυτικά, τον Μάρτιο του 2021 ο ευρωπαϊκός μέσος όρος ήταν στο 10,5% και στην Ελλάδα 16%, τον Απρίλιο 20,6% σε σχέση με 24,8%, τον Μάιο 10,2% σε σχέση με 21,4%, τον Ιούνιο 12,8% σε σχέση με 6,5%, τον Ιούλιο 5,1% σε σχέση με 21,2%, τον Αύγουστο 8,2% σε σχέση με 34,8% και τον Σεπτέμβριο 12,1% σε σχέση με 31%.

Συμφωνα με τον Διδάκτορα Καρδιολογίας Κωνσταντίνο Αρβαντίτη :

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ 8ΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΥΘΜΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ COVID...
ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ

Αν και ακόμη δεν έχουμε σαφείς αποδείξεις για τα ακριβή αίτια της πρωτοφανούς αυτής υπερβάλλουσας ολικής θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού, που ξεκίνησε από τα τέλη Φεβρουαρίου και συνεχίζεται αμείωτο, υπάρχουν ωστόσο αρκετές ενδείξεις για να κάνουμε μία αρχική πιθανολόγηση.

1ο ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ

Η ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Η καραντίνα είναι ένα μέτρο επείγουσας ανάγκης, που μπορεί να εφαρμοστεί για 15-20 μέρες, για να ελέγξεις μία κατεπείγουσα κατάσταση και μετά να την λύσεις.

Μία πολύ παρατεταμένη καραντίνα, για μήνες και μήνες, μπορεί να αυξήσει την θνητότητα, σχεδόν όλων των αιτιών θανάτου σε ένα πληθυσμό, με πολλούς και διαφόρους τρόπους:

- Καθυστερημένη αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών, λόγω του φόβου των ασθενών να προσέλθουν στα νοσοκομεία, μην τυχόν κολλήσουν κορονοϊό. Ετσι, πηγαίνουν συνήθως όταν είναι πολύ προχωρημένη μία νοσηρή κατάσταση και συχνά για μερικούς είναι πια αργά...
- Καθυστερημένη διάγνωση νέων σοβαρών ασθενειών, για τους ίδιους λόγους, όπως περιγράφησαν ανωτέρω.
- Αναβολή των ήδη προγραμματισμένων χειρουργείων και καθυστέρηση προγραμματισμού νέων χειρουργείων, αφού εκτελούνται μόνο τα θεωρούμενα κατεπείγοντα. Στο μεταξύ τα αναβληθέντα περιστατικά επιδεινώνονται...
- Ο παρατεταμένος εγκλεισμός φέρνει εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων, ακριβώς λόγω της έλλειψης συγχρωτισμού με άλλους ανθρώπους, κάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερη ευπάθεια σε λοιμώξεις, φυσικά και σε εκείνη για την οποία έγινε ο εγκλεισμός!
- Η επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, λόγω φτωχοποίησης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, (εξ αιτίας της ανεργίας ή της μερικής ή περιοδικής απασχόλησης τους) είναι επίσης ένας πολύ γνωστός και πολύ σημαντικός παράγοντας, που προκαλεί αύξηση της ολικής νοσηρότητας και της ολικής θνησιμότητας του πληθυσμού.

2ο ΠΙΘΑΝΟ ΑΙΤΙΟ

Οι μαζικοί οριζόντιοι εμβολιασμοί, σε πρωτοφανή κλίμακα και επί δικαίων και αδίκων!

Για να εκτιμήσεις τι προκαλεί μία τόσο μαζική ιατρική πράξη, που εφαρμόζεται επί τόσο μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, ο ΜΟΝΟΣ αξιόπιστος δείκτης είναι να πάρεις την Ολική Θνησιμότητα του πληθυσμού από κάθε αίτιο, ΠΡΙΝ την έναρξη των εμβολιασμών και να την συγκρίνεις με την Ολική Θνησιμότητα ΜΕΤΑ την έναρξη των εμβολιασμών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε μήνα) και να το κάνεις αυτό για πολλά χρόνια (τουλάχιστον 5 χρόνια).

Ο λόγος που παίρνουμε την Ολική Θνησιμότητα από κάθε αίτιο, για να εκτιμήσουμε τι κάνει ένα εμβόλιο σε έναν πληθυσμό, είναι γιατί δεν μας ενδιαφέρει μόνο το τι κάνει στο νόσημα για το οποίο γίνεται ο εμβολιασμός, αλλά μας ενδιαφέρει και να μην επιδεινώνει όλα τα άλλα υπάρχοντα νοσήματα και φυσικά να μην προκαλεί καινούργια.

Επειδή δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων, αν εκτός από βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες δράσεις έχει και μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, για αυτό και η παρακολούθησή του πρέπει να διαρκεί για αρκετά χρόνια.

Αν π.χ. ένα σκεύασμα προκαλεί καρκινογένεση, αυτό δεν θα φανεί μέσα στον 1ο ή 2ο, ούτε ίσως και στον 3ο χρόνο, γιατί ο μέσος χρόνος "επώασης" ενός καρκίνου, τυπικά θεωρείται η 5ετία.

Η επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, λόγω φτωχοποίησης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, (εξ αιτίας της ανεργίας ή της μερικής ή περιοδικής απασχόλησης τους) είναι επίσης ένας πολύ γνωστός και πολύ σημαντικός παράγοντας, που προκαλεί αύξηση της ολικής νοσηρότητας και της ολικής θνησιμότητας του πληθυσμού, σε συνδυασμό της απόφασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαλύσει το ΕΣΥ, αλλά και της επιβολής  λανθασμένων μέτρων.

πηγή: pronews.gr. eurostat. ελστατ


       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις