ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021! ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

 

ΤΟ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

Ο κορονοϊός κυριάρχησε και πάλι στις ζωές μας και μας άνοιξε τα μάτια στο χάλι που οδήγησε το Δημοκρατικο Συνταγματικο Τόξο την Πατρίδα μας !

Με την ανυπαρξία της Αντιπολίτευσης Ανύπαρκτη και με την Μοναδική Γνήσια Φωνή του Εθνικισμού, τον Γ.Γ Ν.Γ.Μιχαλολιάκο και τους πρώην Βουλευτές Εθνικιστές ενός αναγνωρισμένου Πολιτικού Κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, Ηλία Παναγιώταρου και άλλων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α, η Ελλάδα άγεται και φέρεται από τα κόμματα του Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου όπως οι ίδιοι αποκαλούνται και που όλα είναι προσκείμενα στην ΝΤΠ του Διεθνούς Σιωνισμού!

ΝΔ: ¨ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ως το κόμμα που ασκεί την διακυβέρνηση της χώρας σε μία περίοδο υγειονομικής κρίσης, η Νέα Δημοκρατία διαχειρίζεται την Πανδημία με γνώμονα το Πολιτικό της Συμφέρον. 

Μάλιστα αναγκάστηκε όπως ισχυρίστηκε ο Μητσοτάκης ,λόγω της έξαρσης της πανδημίας να αναβάλει και το συνέδριο, αλλά μάλλον τα κρυφά κατα παραγγελία gallop τον παρουσίασαν μια  διαφορετική εικόνα! Στο εσωτερικό του κόμματος η «κυριαρχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη πολλές φορές αμφισβητήθηκε από τους προσκείμενους του Καραμανλή και Σαμαρά, οι  δια επιστολών τους διατράνωσαν την αντίθεση τους για το χειρισμό του Μακεδονικού και Τουρκικού ζητήματος με αποδέκτη τον ίδιο τον Μητσοτάκη! Ο Αντώνης Σαμαράς δημοσίως  θέτει τα όριο του όπως αποδεικνύει το ότι η κυβέρνηση δεν έχει τολμήσει να φέρει στην Βουλή τις 3 συμβάσεις για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών που ο πρώην πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει. Την ίδια στιγμή ο Δένδιας το παίζει ακροδεξιός και τα στελέχη του ΛΑΟΣ Γεωργιάδης , Βορίδης και Πλεύρης ξεπληρώνουν γραμμάτια.

Από την άλλη είναι εμφανής η κρίση εμπιστοσύνης των κοινωνικών στρωμάτων στα οποία είχε σαφές πολιτικό προβάδισμα η ΝΔ, λόγω της αδυναμίας διαχείρισης της στον περιορισμό για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης.

Το 5μηνο lockdown που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020 και κράτησε έως και τον Μάρτιο του 2021 προκάλεσε αυτονόητα ύφεση στους ελεύθερους επαγγελματίες και  δημιούργησε πολιτικό πρόβλημα στην επιρροή της Ν.Δ. Η εικόνα της κυβέρνησης χειροτέρευσε με τις φωτιές του Αυγούστου. Εδώ το επιτελικό κράτος τα έκανε μαντάρα

Προσθέστε και τις ανακοινώσεις του Κ.Μητσοτάκη για πρόστιμο 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους 60άρηδες, που έχει προκαλέσει πολιτικό κόστος και γι αυτό δίνει επίδομα των 250 ευρώ που αφορά 800.000 περίπου συνταξιούχους.

Δεν ξεχνάμε εδω ότι ο Μητσοτάκης βρήκε ως εξιλαστήριο θύμα το Πασόκο Χρυσοχοίδη κάνοντας ένα δήθεν τυπικό κυβερνητικό ανασχηματισμό! θεώρησε . μάλιστα, ότι έπρεπε να θυσιαστεί και ο Κικίλιας και να αντικατασταθεί με τον Πλεύρη που ξεπληρώνει γραμμάτιο και ακολουθεί χωρίς παρέκκλιση της εντολές του!

Και έρχεται  2022 που μάλλον ο Μητσοτάκης θα προκηρύξει εκλογές φοβούμενος την πολιτική φθορα της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!

Τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις εκλογές του 2019 ΔΕΝ ΤΌΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  και παρόλο που είναι αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει σοβαρές προτάσεις για την διαχείριση της Πανδημίας παρα ακολουθει τα βήματα της ΝΔ με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ιδιαίτερο του κλήρου και όσων εκκλησιάζονται!

Στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Ιουλίου το κόμμα δικαιολόγησε και την διαφορετικότητα απόψεων, όπως Πολλάκη π.χ, και διαφορετικές προσεγγίσεις δεν είναι έξω από την κουλτούρα του. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή το μόνο που προτάσει είναι η  προοδευτική διακυβέρνηση και καλεί όλα τα κόμματα του κέντρου και της αριστεράς σε συστράτευση!

ΚΙΝΑΛ : ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΉ!

Έρχεται Τώρα Και το ΚΙΝ.ΑΛ με τα 4 ΑΦΜ του και τα Χρέη του Πασοκ κάτω από το χαλί να διεκδικήσει την Εξουσία εκμεταλλευόμενο το Θάνατο της Φώφης, που υποτίθεται συγκλόνιζε τα στελέχη που πριν καλα καλά γίνει το μνημόσυνο έδειξαν τα ξίφη τους

ΚΚΕ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ.

Διοργάνωσε και ολοκλήρωσε το 21ο Συνέδριό του στην καρδιά του καλοκαιριού από τις 24 έως και τις 27 Ιουνίου, με ελάχιστες αλλαγές στο επίπεδο των προσώπων που απαρτίζουν την ηγεσία του ΚΚΕ. Στην θέση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής επανεξελέγη ομόφωνα ο μοναδικός υποψήφιος Δημήτρης Κουτσούμπας με μόνο δύο νέα μέλη την Θεανώ Καπέτη και τον Θέμης Γκιώνης στην θέση των Τηλέμαχου Δημουλά και Κώστα Αβραμόπουλου.

Με την στάση του ΚΚΕ να παραμένει η ίδια προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και προς την επιβεβαίωση της αποδοχής του καθολικού εμβολιασμού, των ανοικτών συνόρων !

Βασίζεται συνολικά η αντίληψη του για το ξεπέρασμα της υγειονομικής κρίσης είναι ο καθολικός εμβολιασμός!

ΜΕΡΑ 25: ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!

Η αναγκαιότητα της κοινωνικής αποστασιοποίησης αναφέρει το κόμμα δεν του επιτρέπουν να αναπτυχθεί οργανωτικά όπως τονίστηκε  με την  περαίωσε της πρώτης φάσης των συνεδριακών διαδικασιών του μέσα στο 2021, γι΄αυτο και ο Γιάνης Βαρουφάκης πηγαίνει από σε πόλη σε πόλη πραγματοποιώντας εκδηλώσεις προσυνεδριακού διαλόγου.

Εδώ θα πρέπει να καταγραφεί και μία απώλεια στην κοινοβουλευτική  ομάδα, μετά την ανεξαρτητοποίηση της Κωνσταντίνας Αδάμου!

Ελληνική Λύση: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α

Προσπαθεί να δείξει ότι δεν αποτελεί το φαινόμενο του διάττοντα αστέρα που κινήθηκε και προσπαθει να κινηθει χώρο μεταξύ της σκληρής δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Με έντονο πατριωτικό λόγο για τα ελληνοτουρκικά, την Βόρεια Μακεδονία όπως και το μεταναστευτικό. (όλες θέσεις του Μιχαλολιάκου στη Βουλή)

Με τα εμβόλια  προσπαθεί να το παίξει «αντιεμβολιαστικό κίνημα» και θεωρεί ότι μπορεί να πάρει την  θέση  και τις πολιτικές της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα σχετική εικόνα έδωσε και ο πρόεδρος του Κυριάκος Βελόπουλος εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για τα εμβόλια στις στο κοινοβούλιο. Λές και δεν γνωρίζουμε τι κατα καιρούς έχει ψηφίσει για τα εμβόλια και ότι αποτελεί το δεκανίκι της δεξιάς!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η  ΔΙΣ! 

Η Απόλυτη Ταύτιση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με το καθεστώς Μητσοτάκη!

Αποδεικνύεται περίτρανα  με την εγκύκλιο του προς το ποίμνιο του, που υποχρέωσε προς ανάγνωση τους Ιερείς των Εκκλησιών,  και την πιστή τήρηση των θέσεων του Μητσοτάκη για την Πανδημία και την ειδική μεταχείριση που επιφυλάσσει η κυβέρνηση στη εκκλησία,  εξαιρώντας την συστηματικά από τα μέτρα που λαμβάνει για την ανάσχεση της πανδημίας!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις