Ερτογάν : «Θέλημα Αλλάχ» η κατρακύλα της τουρκικής λίρας!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

 «Θέλημα Αλλάχ» η κατρακύλα της τουρκικής λίρας σύμφωνα με τον Ερντογάν.

«Ο Θεός μας στο Κοράνι έχει πει: θα σας βάλω σε δοκιμασία με λίγη πείνα, με στέρηση από τα αγαθά, από τις ζωές από τα προϊόντα» ισχυρίζεται ο Ερντογάν

Αυτή τη στιγμή η Τουρκία ζει την χειρότερη φτωχοποίηση της ιστορίας της. «Τόσο γρήγορα δεν γίναμε ποτέ φτωχότεροι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Νέες απώλειες για το εθνικό νόμισμα της γειτονικής μας χώρας με το «καλημέρα». Συσπειρώνεται η αντιπολίτευση εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν που «βλέπει» οικονομικό πόλεμο αγνοώντας τις εκκλήσεις για αλλαγή πλεύσης. Πολίτες ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης.

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s προειδοποίησε την Αγκυρα για την πιθανότητα να υποβαθμίσει το τουρκικό χρέος στο επίπεδο του Β+, ενώ υποβάθμισε την προοπτική της Τουρκίας από σταθερή σε αρνητική.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι έμποροι αποσύρουν από τα ράφια προϊόντα προκειμένου να τα πουλήσουν αργότερα σε υψηλότερη τιμή, την ώρα που ο κόσμος περιορίζει τις αγορές του στα απολύτως απαραίτητα.

ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΜΑΣ : Μήπως η Τουρκία επιχειρήσει να αλλάξει την καθημερινή της ατζέντα και να την στρέψει προς την Ελλάδα δημιουργώντας μια σοβαρή και έντονη κρίση που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε σύρραξη!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

Οι πολιτικοί της Ελλάδος, του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού, απέτυχαν να βρουν λύση εδώ και χρόνια για την συνεχιζόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας!!

Είναι όλοι τους τους υποστηρικτές του «συμβιβασμού». Υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα δεν έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στην Τουρκία καθώς δεν διαθέτει τις απαιτούμενες δυνάμεις.

Η κυβέρνηση Μητσοτακη έχοντας αναλύσει τα τουρκικά επιχειρήματα που καταλήγουν ότι «η Τουρκία έχει θεμιτούς στόχους και δίκαια επιχειρήματα» και ότι οι ελληνικές θέσεις είναι «μαξιμαλιστικές». Εμφανίζουν τον εαυτό τους ως την «ψύχραιμη φωνή» και με έμφαση υπογραμμίζουν «πόλεμο θέλετε;».

Η μόνη Πολιτική Αποψη που εκφράζεται εδώ και 40 χρόνια μέσα και έξω απο την Βουλη των Ελλήνων είναι η άποψη του Γ.Γ της Χρυσης Αυγης Ν.Γ.Μιχαλολιάκου για ένα Ισχυρό Ελληνικο Εθνος για μια Ισχυρη Ελλάδα είναι να αντιδράσουμε αποφασιστικά με σκοπό να μην ηττηθούμε σε περίπτωση οποιασδήποτε προκλησης απο οποιδήποτε που επιβουλεύεται τα αιματοβαμμένα Ελληνικα Εδάφη.

Και αυτό θα επιτευχθεί μόνον  με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που να είναι οργανωμένες, εξοπλισμένες και εκπαιδευμένες, χωρίς να εναποθέτουμε τις ελπίδες της στην ξένη υποστήριξη οπως εκφραζουν οι πολιτικοι της ΝΔ.

Μόνο δια της αποτελεσματικής αποτροπής δύναται να πειστεί η Τουρκία ότι κάθε εχθρική της ενέργεια θα αντιμετωπισθεί με συνολική αντίδραση, δηλαδή με πόλεμο!

Η προετοιμασία ενός έθνους για πόλεμο χρειάζεται σχεδιασμό, επενδύσεις σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας και κυρίως ηγεσία που ας μην κρυβόμαστε είναι όλοι τσιράκια τους Συστήματος της Νεας Τάξης Πραγμάτων και ορκισμένοι Δοεθνιστές!

Όταν η πολιτική φθάσει σ’ ένα όριο πέρα από το οποίο δεν μπορεί να προχωρήσει, κάνει τη χρήση «άλλων μέσων» σύμφωνα με τον Clausewitz.

Η Χρυση Αυγη είναι το μόνο Γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα που και στη Βουλη δια στόματος Μιχαλολιάκου τονιζότανε στις ομιλίες του αλλά και στο καταστατικό του κινήματος μας  ότι θα πρέπει η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία να ετοιμάζουν τη χώρα για το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής σύγκρουσης!

Για τους Ελληνες Εθνικιστές Πίστη αποτελούν τα παρακάτω λόγια από τη δημηγορία του Περικλή για την αιτιολόγηση του πολέμου όπως το παρουσιάζει ο Θουκυδίδης:

«…ούτε πρέπει να έχετε την ενδόμυχη σκέψη ότι αρχίζετε τον πόλεμο για ασήμαντη αιτία. Το ασήμαντο αυτό είναι δοκιμασία του φρονήματος σας και της αποφασιστικότητάς σας γενικά. Αν υποχωρήσετε θα προβάλλουν αμέσως άλλη μεγαλύτερη απαίτηση γιατί θα νομίσουν ότι και τώρα θα ενδώσετε από φόβο…»

(Θουκυδίδη, Ιστορίας Α’ 140-141)






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις