Η βλάσφημη ανάρτηση του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου !“Η Ορθοδοξία στην νέα Ευρωπαϊκή πραγματικότητα”

 

Παραμονές Χριστουγέννων, ο Ηλίας Μόσιαλος ανάρτησε μια εμετική «γελοιογραφία» που αποτελεί φρικτή βλασφημία για την Παναγία!

Ο κ. Καθηγητής ανάρτησε μια φωτογραφία που απεικονίζει την Παναγία με τον Ιωσήφ, και συνοδεύετε από έναν βλάσφημο διάλογο.

Ο κ. Μόσιαλος τρέφει μίσος για την Ορθοδοξία, άλλα πλέον αποθρασύνθηκε και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα!

Αυτοί είναι οι «επιστήμονες» που μπαίνουν σε υπεύθυνες θέσεις για την πανδημία και γίνονται και εκπρόσωποι του Καθεστώτος Μητσοτάκη και εισηγητές μέτρων! Ορίστε σοβαροί «ειδικοί»! 

Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από την πανδημία του κορωνοΐου ή μήπως από την πανδημία του ηθικού ξεπεσμού και της βλασφημίας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού;

Aυτή τη διεστραμμένη ανάρτηση αποτελεί κακόβουλη βλασφημία και προσβολή της Χριστιανικής θρησκείας από ένα διεστραμμένο επιστήμονα! Και ας μη γελιόμαστε τέτοιοι υπάρχουν πολλοί που διαφωτίζουν τον Λαό. 

Όλα αυτά και πολλά άλλα προέρχονται από τις απαράδεκτες προσπάθειες του Θρησκευτικού και πολιτικου χάρτη που συντελούνται στην Ε.Ε από την Συνθήκη του Μάαστριχτ στην καταπολέμηση δήθεν του Εθνικισμού και της αυταρέσκειας. 

Η Ε.Ε, δήθεν, στηρίζει την ύπαρξη της στην πολιτιστική έκφραση με μια καμουφλαρισμένους ενιαίους πολιτικούς και πολιτιστικούς όρους για τον δήθεν πλουραλισμό του κοινού ευρωπαικού οίκου και την αναζήτηση της εδραίωσης και της ειρήνης και δικαιοσύνης της Ε.Ε, ενώ στην πραγματικότητα οδηγεί στο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ δια μέου του προσηλυτισμού και της υποθάλψεως του καθαρού Ορθολιγισμού, της Αθείας.

Μεγάλη ευθύνη φέρουν οι μέχρι τώρα Πολιτικοί και τα κόμματα καθώς και οι Δ.Ι.Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος που διατηρεί μια ουδέτερη και περισσότερο προσκείμενη με τα κόμματα πολιτική για να καρπείται τα οικονομικά ωφέλη και μάλιστα δεν διευρύνει την Συμβολη της Ορθοδοξίας στην αναζήτηση των προβλημάτων που απασχολούν το ποίμνιο, παίρνοντας πάντα μια πολιτικη θέση να μην ταράξει τα ύδατα!

Η Ορθοδοξία δεν είναι μια απλή θρησκεία αλλά είναι το Ευαγγέλιο του Λόγου του Θεού επι της Γης!

Χρόνια πολλά,

διατελώ εν Χριστώ αδελφός και με πόνο καρδιάς εξέφρασα τον πόνο μου!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις