Σοκαριστικό : Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού!

Σοκαριστική ήταν η ομιλία που έγιγε από  την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης, σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι είναι και αρσενικό και θηλυκό.Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Μάλλον σκοπός της ΠτΔ είναι η προώθηση στη χρήση μιας πιο ουδέτερης γλώσσας εντός της Ελλάδος, ώστε να είναι πιο φιλική στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Πρόκειται για μέρος του σχεδίου «Ένωση της Ισότητας», που υποστήριξε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σύμφωνα με αυτό, απαλείφονται τα φύλα καθώς καλούν τους αξιωματούχους της Κομισιόν να αναφέρονται όχι σε κύριες και κυρίους αλλά σε αγαπητούς συναδέλφους! Και το προσωπικό επίσης να χρησιμοποιεί τον γενικό όρο «Ms universally»!

Φαίνεται η ΠτΔ  δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτε όρθιο στο Ελληνικό Έθνος και  κόπτεται περισσότερο για την Ευρώπη και όχι για την Πατρίδα της που της έδωσε την τιμή να την εκπροσωπεί ως Πρώτος Πολίτης!!

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ ήταν καθαρή επιλογή του Κ. Μητσοτάκη που φαίνεται επιλέχθηκε να προωθήσει τις πεποιθήσεις των νεοπατριωτών Διεθνιστών της ΝΤΠ του Διεθνούς Σιωνισμού!

Δείτε το Video : https://youtu.be/G1ZFZicOFiA




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις