ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ -ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ!

Ανησυχεί η Επιτροπή για την παραβίαση της αρχής της θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα;

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: η υπόθεση πήρε διαστάσεις και θύμισε την εκστρατεία φανατικών ισλαμιστών για τα σατιρικά σκίτσα του Charlie Hebdo. Το ερώτημά μας είναι: γίνονται ερωτήσεις στην Κομισιόν μόνο και μόνο επειδή θυμόμαστε κάτι που μπορεί να μην έχει καμία ομοιότητα με αυτό στο οποίο αναφερόμαστε;
Ο κ. Κούλογλου δεν αναλύει σε τί θύμισε η επίθεση στο Charlie Hebdo την αντίδραση της Εκκλησίας για την ανάρτηση Μόσιαλου.
Στους φετφάδες που εξέδωσαν οι μουσουλμάνοι μουφτήδες για να σκοτώσουν οι μουσουλμάνοι τους δημοσιογράφους; Η ανακοίνωση της Εκκλησίας μιλούσε για συγχώρηση και προσευχή υπέρ των αγαπώντων και μισούντων ημάς.
Μιλά ακόμη ο κ. Κούλογλου για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας;
Ποιος από τους δύο παραβιάζει την θρησκευτική ελευθερία; Αυτός που χλευάζει την πίστη του άλλου ή εκείνος που του λέει δεν θέλω να μου προσβάλεις την πίστη μου;
Επιπλέον στην περίπτωση του Μωάμεθ είναι γνωστός ο βίος του, ότι ήταν πολύγαμος, ότι παντρεύτηκε ένα οκτάχρονο κοριτσάκι, ότι άρπαξε την γυναίκα άλλου και τόσα άλλα, που τα βλέπουμε να συμβαίνουν στις ισλαμικές χώρες μέχρι σήμερα, απλά επειδή το Ισλάμ τα επιτρέπει.
Στην περίπτωση του Χριστιανισμού, το δόγμα και την διδασκαλία του επιβεβαιώνουν οι πράξεις των χριστιανών.
Ο Χριστός, οι Απόστολοι, οι πατέρες της Εκκλησίας δίδαξαν την παρθενία, την εγκράτεια, την σωφροσύνη. Από καμία ιστορική πηγή δεν αποδείχθηκε ότι οι πρώτοι χριστιανοί και οι ιδρυτές της Εκκλησίας ζούσαν έκλυτο βίο.
Πρόσφατα το Συμβούλιο Επικρατείας επικύρωσε την αφαίρεση του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρίτης από Γερμανό Καθηγητή ο οποίος διαστρέβλωνε τα γεγονότα της Μάχης της Κρήτης.
Μακάρι να βρεθεί και κάποιο Πανεπιστήμιο να αφαιρέσει κάποιον από τους τίτλους του κ. Μόσιαλου για την διαστρέβλωση της αλήθειας σε σχέση με γεγονότα της Γέννησης του Χριστού.

πηγή: https://www.vimaorthodoxias.gr/arthrografia/o-koylogloy-kai-o-mosialos/





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις