Η ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 

Η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, το νέο κοινωνικό του συμβόλαιο, ο θάνατος της Πατρίδος , Θρησκείας και Οικογένειας, θέλει μια συγκεκριμένη πολιτική ομάδα να επιβάλλει στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού το ανθελληνικό, αντιχριστιανικό πολιτικό του πρόγραμμα, ακολουθώντας πιστά την Ε.Ε και την ΝΤΠ! Μια μικρή μειοψηφία της κοινωνίας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητος υπερεκπροσωπούνται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Φαίνεται για το καθεστώς Μητσοτάκη οτιδήποτε εκφράζει το ετεροφιλικό, χριστιανικό και πατριωτικό θα πρέπει να εκλείψει καθώς αποτελεί φασιστική νοοτροπία.

Φαίνεται ότι το σύνθημα των gay pride Θεσσαλονίκη, "ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" αποτελεί και την ατζέντα του καθεστώτος Μητσοτάκη!

Η νέα καμπάνια του γνωστού brand σαμπουάν μας δείχνει τα νέα στερεότυπα της ΝΤΠ του Διεθνούς Σιωνισμου, μέσα από τις ιστορίες 5 queer ατόμων! 

Υμνεί την διαφορετικότητα. Ο τίτλος της καμπάνιας είναι #HairHasNoGender, δηλαδή "Τα μαλλιά δεν έχουν γένος".

Η νέα καμπάνια, φέρνει στο προσκήνιο 5 queer άτομα, μέλη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που μοιράζονται υπερήφανα τις δικές τους ιστορίες και μιλούν για την ενδυνάμωση και την ορατότητα, με τα μαλλιά τους να αποτελούν έναν ενωτικό συμβολισμό.

Αν δεν την έχετε δει, στη διαφήμιση πρωταγωνιστούν πέντε queer άτομα, μέλη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες καταπίεσης, με αφορμή τα μαλλιά τους. 

«Φράντζα, κεφάλι ψηλά!» λέει στη διαφήμιση ο Δήμος, που είναι cis gay αγόρι. 

«Στις δουλειές πρέπει να αλλάζουν τα μυαλά και όχι τα μαλλιά» παίρνει τη σκυτάλη η Νικόλ, που είναι cis gay κορίτσι. «Πρώτα μάκρυνα τα μαλλιά μου και μετά είπα στους δικούς μου “αισθάνομαι, είμαι γυναίκα”» λέει η Καίτη, που είναι trans κορίτσι. 

«Δεν υπάρχουν “αντρικά” ή “γυναικεία” μαλλιά» διαπιστώνει η/το LEX, που είναι non-binary άτομο. «Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι έτσι κρύβομαι, αλλά εγώ έτσι εκφράζομαι» εξηγεί ο Θέμης, μέσω της drag περσόνας του Holly Grace. Η διαφήμιση στο τέλος παραπέμπει στη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης «11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ και ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ – ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ την ΧΩΡΑ! ΣAΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ

https://youtu.be/Aj5Sk8yRbRw




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις