Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

 

ΤΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

Αυτό το σχέδιο κατέστη εμφανές στην χώρα μας μετά την κρίση του 2010 των μνημονίων με την  πλειονοψηφία του Ελληνικού λαού να προσπαθεί να επιβιώσει με μισθούς 500-600€ τον μήνα και με δημοσίους υπαλλήλους , στρατιωτικούς και μια πλειάδα συνταξιουχων να λαμβάνουν μισθούς 350-1200.  Βέβαια στο διάστημα αυτό παρατηρούμε ότι ένα 15% του πληθυσμού να ζει στην χλιδή και πλουσιοπάροχα!

Εάν προσθέσουμε τώρα και την κοινωνική αναταραχή με την κρίση που έχει ξεσπάσει λόγω πανδημίας εδώ και δύο χρόνια, τη στασιμότητα των πάντων παρά την διαβεβαίωση και την επικίνδυνη διαχείριση των νεοταξικών διεθνιστών και φιλελευθέρων της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την ημετεροκρατία, την διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας που ευαγγελίζονταν ότι παρείχε η κυβέρνηση Τσίπρα και  διαφθορά που βασιλεύει, τότε αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχει μία κοινωνικο-οικονομική βόμβα κάτω από τα θεμέλια του Ελληνικού Κράτους, με μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση που συμφωνεί σε όλα μιάς και ανήκει και αυτή στο μπλοκ των διεθνιστών της ΝΤΠ του Διεθνούς Σιωνισμού!

Όλα τα παραπάνω έχουν ειπωθεί και αναλυθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο απο τον Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου και των Βουλευτών της για να εισπράξουν την χλεύη του Κοινοβουλίου! Να όμως που επαληθεύονται κατα κόρον και το διαπιστώνει καθημερινά ο πολίτης!

Τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ δείχνουν ότι 7 στους 10 Έλληνες είναι οικονομικά ευάλωτοι, ευρισκόμενοι κάτω ή κοντά στα όρια της φτώχειας. Το συγκλονιστικότερο όμως όλων είναι ότι το μέλλον του Έθνους, 500.000 παιδιά, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Την ίδια ώρα που οι τιμές των βασικών αγαθών έχουν εκτοξευθεί, με τον εναρμονισμένο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή να αυξάνεται κατά πολύ, τα ενοίκια να έχουν αγγίξει τις τιμές που επικρατούν σε πόλεις της κεντρικής Ευρώπης και τον πληθωρισμό να βρίσκεται στα ύψη, με μισθούς Ελλάδος!

Την ίδια στιγμή τα καύσιμα έχουν καταστεί προϊόν πολυτελείας και το ηλεκτρικό ρεύμα και το αέριο έχουν ανέβει 300% σε σύγκριση με πέρσι, χωρίς την κυβέρνηση να μειώνει το ΦΠΑ σε αυτά, έχουμε σημαντικές αυξήσεις στα καθημερινα  είδη διατροφής στο καλαθι της νοικοκυράς, στις χρεώσεις των τραπεζών, με την Ελληνική  Κυβέρνηση  να τις χαρακτηρίζει της αυξήσεις ως «εύλογες» λόγω της Διεθνούς κατάστασης των πληθωριστικών πιέσεων εκ του εξωτερικού.

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όμως, όχι μόνο δεν προβαίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια μείωσης του ΦΠΑ στα κάυσιμα για να σταματήσει κάπως τις επιπτώσεις, αλλά τις βοηθάει να καταστούν πιο δυσβάστακτες για τον κυπριακό λαό, με την κάκιστη διαχείριση της κρίσης της Πανδημίας!

 Η Ελληνική κοινωνία οι  οποία βρίσκόταν ήδη σε κατάσταση εξαθλίωσης με τα μνημόνια, σχεδόν σε όλους τους τομείς, με 500.000 Ελληνόπουλα στην ξενιτιά και το παραμύθιασμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για μέιωση της ανεργίας με νέους να εισέρχονται στον εργασιακό χώρο με μισθούς 500 ευρώ και να μήν δύναται να κάνουν οικογένεια ή να φύγουν από την οικογενειακή εστία και να αναγκάζονται να σκέπτονται και πάλι την διαφυγή στην ξενιτια!

Εάν ο Ελληνικός λαός θέλει πραγματικά να πάρει την ζωή του πίσω  θα πρέπει να δώσει απαντήσεις μέσα από την κάλπη και να αναλογιστεί το πολιτικό σύστημα που τον οδήγησε μέχρι εδώ!

Θα πρέπει από εδώ και πέρα το πολιτικό παραγωγικό σύστημα να είναι βασισμένο καθαρά στο εθνικό προστατευτισμό και με την Ελληνική Οικογένεια σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να σταματήσει η Ελλάδα να ζει με δανεικά ως ξένο προτεκτοράτο και οι  πόροι του περιβόητου Ταμείου Ανάκαμψης να μην κατευθύνονται σε συγκεκριμένα ημέτερα συμφέροντα των ολίγων.

Για όλα τα παραπάνω το κίνημα του Λαικού Συνδέσμου παρέχει λύσεις και όχι ευχολόγια παρά το γεγονός ότι το σύστημα κάνει το πάν να μην γίνονται γνωστά στο Ελληνικό Λαό και παρά τον πολιτικό εγκλεισμό του Ιδρυτού της και των στελεχών στην Φυλακή!

Φαίνεται το Σύστημα φοβάται και δεν αντέχει την πραγματική αντιπολίτευση!











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις