Κινητικότητα στα δεξιά της Δεξιάς!

Ποιοί ερίζουν για την κληρονομιά της Χρυσής Αυγής και εσκεμμένα διαδίδουν την διάλυση της και αμαυρώνουν και λασπολογούν κατα του Αρχηγού της!

Μετά τη Πολιτική δίκη και την Καταδίκη του Αρχηγού και Στελεχών και Μελών της Χρυσής Αυγής σε Πρώτο Βαθμό για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εμπλοκή σε πράξεις οργανωμένης σκληρής βίας, τα ποσοστά του Κινήματός μας έπεσαν. Μετά, μάλιστα,  την εσκεμμένη  απόφαση των δήθεν δημοκρατικών θεσμών να βάλουν φρένο στην κρατική χρηματοδότηση κατόπιν εντολής της Σιωνιστικής ΝΤΠ και της Κομμουνιστής και Αριστερής δήθεν προοδευτικής  κοινωνίας πολιτών που  με τα κόκκινα στυλάρια όρθωσε ανάστημα απέναντι στις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από όλα τα ΜΜΕ αλλά και τα social media  με τα περί ναζιστικού μορφώματος, αποπροσανατόλισαν με ψεύδη και λασπολογία τους ψηφοφόρους που επιδίωκαν μέσω της ψήφου να τιμωρήσουν το σύστημα αλλά και όσων ταυτίζονταν ιδεολογικά με την Χρυσή Αυγή δια της λασπολογίας του Αρχηγού!


Στην συγκυρία που δημιουργήθηκε , η κομματική σκηνή της άκρας δεξιάς που εσκεμμένα διαδίδει δια του Δημοκρατικού Συνταγματικού Τόξου και τους δήθεν νέο εθνικιστές ότι δείχνει να είναι γυμνή από την δήθεν διάλυση της Χρυσής Αυγής από την εδώ και 41 γνήσια και μοναδική φωνή του Εθνικισμού Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟ,  ξύπνησε την όρεξη παλαιοτέρων παραγόντων του χώρου, ορισμένοι από τους οποίους επιχειρούν να δημιουργήσουν μια νέα αφετηρία στην κομματική αρένα. 


Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» του Ηλία Κασιδιάρη μετά την αποχώρηση-αποστασία τους, προσπαθούν να εμφανιστούν ως νεο πατριώτες και νεο εθνικιστές στο χώρο  αποποιούμενοι τις εγχώριες παραδόσεις του δεξιού εξτρεμισμού με εσκεμμένες και συχνές αναφορές στο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» που παραπέμπει στο «Εθνικό Κόμμα-ΕΠΕΝ», επιδιώκοντας συνδέσεις με τους πιστούς εθνικιστές της επανάστασης των συνταγματαρχών στους οποίους πρωτίστως απευθυνόταν το κόμμα του, υιοθετώντας όλα τα Πιστεύω της Χρυσης Αυγής για το Λαθρομεταναστευτικό, την Ισλαμοποίηση της χώρας και με το ρεύμα αμφισβήτησης των μέτρων εναντίον της COVID-19 με επιχειρήματα οικονομικά, όπως ότι τα περιοριστικά μέτρα καταστρέφουν την οικονομία και τη μεσαία τάξη προς όφελος μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και λοιπών  αρχών τις οποίες παρουσιάζουν ως δικές τους καθαρά ιδέες! 


Από την άλλη έχουμε και την Εθνική Λαϊκή Συνείδηση που ιδρύθηκε από τον πρώην Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό μαζί με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο , Γιώργο Γερμενή και Σωτηρία Βλάχου καθώς και άλλα στελέχη που είχαν αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή. 

Γίνεται, επιπλέον, μεγάλη προσπάθεια που και από πολλές άλλες κατευθύνσεις είναι να υπάρξει ένα σχήμα, πιθανόν και με συνένωση δυνάμεων που θα διεκδικήσει την είσοδο στη Βουλή στις εκλογές που θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής και μετά βλέπουμε.

Τα πρόσωπα που φλερτάρουν με την ιδέα είναι Πρ. Εμφιετζόγλου. ο Δ. Γιαννακόπουλος, ο Π. Κουρτζίδης, Κ. Μπογδάνος και Π. Παναγιωτόπουλος και άλλοι που προβάλλονται ως επίδοξοι πολιτικοί αρχηγοί νέου κόμματος δεξιά της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας εκτιμάται ότι δεν είναι βέβαιη η κοινή κάθοδος των Θ. Τζήμερου (Δημιουργία Ξανά!) και Φ. Κρανιδιώτη (Νέα Δεξιά). Οι προαναφερόμενοι είχαν συζητήσεις και με τον διαγραφέντα από την ΚΟ της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο, που μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα!

Έντονη επιθυμία υπάρχει και από την πλευρά του Πάρι Κουρτζίδη να υφαρπάξει ψήφους εθνικιστών και ως  νέος Πρόεδρος των «Ελεύθερων Ανθρώπων», το κόμμα του Γ, Τράγκα  το οποίο προγραμματίζει συνέδριο. Βέβαια μεγάλοι είναι οι εσωκομματικοί τόνοι, μετά από αντεγκλήσεις με την οικογένεια του εκλιπόντος. Τα ΜΜΕ, μάλιστα, και εφημερίδες του Αθηναικού τύπου αναφέρουν ότι ο Π. Κουρτζίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με καραμανλικούς πρώην υπουργούς, με μεσολαβητή τον Ν. Καραχάλιο, και δεν αποκλείεται  να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Δεν ξεχνάμε και τον Σ.Τσιτουρίδη μέχρι τους Χριστιανοδημοκράτες του Ν. Νικολόπουλου που όλοι θεωρούν ότι μπορούν να καρπωθούν Χρυσαυγιτών ψήφους. Φημολογείται και  εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος να είναι και αυτός ανοιχτός στο να ηγηθεί ενός κεντροδεξιού κόμματος.

Ας μην ξεχνάμε να βάλουμε και στο κάδρο τον Γιώργο Πατούλη που όμως φαίνεται ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ως περιφερειάρχης Αττικής και πολλά άλλα!

Για όλους τους προαναφερθέντες που θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε να ξέρουν ότι είναι τιμή να είναι κανείς Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισσα και ότι παραμένουμε Όρθιοι Πιστοί στις Ιδέες μας, στους νεκρούς μας, Γιώργο και Μάνο, και στον Αρχηγό μας Μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκο!

Προφανώς οι αποχωρήσαντες δεν ήταν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες παρά μόνον περιστασιακοί γυρολόγοι που ενδιαφέρονται μόνο για τα ψηφαλάκια και μόνον την είσοδο στην Βουλή!

Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή

Ζήτω ο Αρχηγός!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις