Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε! ΚΥΡΩΣΕΙΣ Ε.Ε!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!ΤΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ!

Σε μια Ε.Ε έτοιμη προς διάλυση λόγω της Πολιτικής Κυριαρχίας και των Αποφάσεων της Γερμανίας με την Πολιτική της Μέρκελ Αναδεικνύεται η Απόφαση της Αναχώρησης των Αγγλοσαξώνων απο αυτή ως πλέον επικερδής και ιδιιαίτερα με την Εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Οι Ευρωπαίοι ηλίου φαεινότερου διατηρούν ο καθένας τα συμφέροντα τους και ο κίνδυνος διάλυσης της Ε,Ε με την ανυπαρξία Ευρωπαικού Στρατού, παρα μόνο του Γραφειοκρατικού Στρατού της Υπαλληλοκρατίας των 40.000 και πλέον Μονίμων Υπαλλήλων των Βρυξελλών είναι μια σοβαρή και υπαρκτή πιθανότητα!

Με τις τελευταίες εξελίξεις γίνονται ύστατες προσπάθειες της Πρόεδρου της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, η οποία  σε έκτακτη δήλωσή της, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία και σε συντονισμό με ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο, έχει έτοιμες νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, με στόχο «να σακατέψει την ικανότητα του Πουτιν να χρηματοδοτήσει την πολεμική του μηχανή».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτό που θα προταθεί στους ηγέτες της ΕΕ είναι ο αποκλεισμός από το SWIFT συγκεκριμένου αριθμού τραπεζών και το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας.

Επίσης, Ρώσοι ολιγάρχες θα μπουν στο στόχαστρο των κυρώσεων, με απαγόρευση χρήσης των περιουσιών τους στις αγορές των αντιτιθέμενων χωρών.

«Ο Πούτιν ξεκίνησε μια πορεία με στόχο να καταστρέψει την Ουκρανία. Αλλά αυτό που κάνει επίσης, στην πραγματικότητα, είναι να καταστρέφει το μέλλον της χώρας του», επεσήμανε η Πρόεδρος της Κομισιόν.

Ursula von der Leyen@vonderleyenIn coordination I will now propose new measures to EU leaders to strengthen our response to Russia’s invasion of Ukraine and cripple Putin’s ability to finance his war machine.

https://twitter.com/i/broadcasts/1dRKZlRMowvJB





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις