«να βγεις και να πεις πως παρενέβη ο κ. Γεωργιάδης και με δική του πρωτοβουλία, αποσύρθηκε η καταγγελία»

Πως σταμάτησε η ποινική δίωξη της γιαγιάς !

Η παύση της δίωξης της γιαγιάς «ήταν απόφαση της διοίκησης της εταιρείας και πάρθηκε χωρίς την εξωτερική παρέμβαση τρίτων προσώπων, Υπουργών ή άλλων θεσμικών προσώπων»

Σύμφωνα με το «αφήγημα» των μπουκωμένων με τα εκατομμύρια της λίστας Πέτσα ΜΜΕ, με… δυναμική παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σταμάτησε η ποινική δίωξη της γιαγιάς που αναγκάστηκε να κλέψει κάποια τρόφιμα από το Lidl στο Ίλιον, γιατί δεν είχε να φάει. Μόνο που πρόκειται για ένα ακόμα ψέμα!

Έτσι, σε δήλωσή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι Alpha, η διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας των Lidl, είπε πως η παύση της δίωξης της γιαγιάς «ήταν απόφαση της διοίκησης της εταιρείας και πάρθηκε χωρίς την εξωτερική παρέμβαση τρίτων προσώπων, Υπουργών ή άλλων θεσμικών προσώπων. Δυστυχώς ακούστηκαν ανακρίβειες από υπεύθυνα χείλη και αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα…».

Επιπλέον, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, κατήγγειλε πως την «καταμάλωσαν» από το κανάλι και της ζητούσαν επιτακτικά να διαστρέψει την αλήθεια για το χατίρι του Γεωργιάδη: «να βγεις και να πεις πως παρενέβη ο κ. Γεωργιάδης και με δική του πρωτοβουλία, αποσύρθηκε η καταγγελία».

Αυτά τα ολίγα και τα σχόλια δικά σας…!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

xrisiavgi.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις