ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ

 

Αλήθεια, ποιο ελληνικό κόμμα έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το «αδελφό κεντροδεξιό κόμμα του κ. Πούτιν»;

Αμέσως μετά την έναρξη της ρωσσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, η χούντα Μητσοτάκη και τα τσιράκια της –έμμισθα αλητάκια ή «χρήσιμοι ηλίθιοι»- ασκούν άγρια τρομοκρατία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και σ’ αυτούς που αντιτίθενται στην ρωσσική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά τολμούν να θυμίσουν ότι ανάλογες –και πολύ πιο αιματηρές!- επιχειρήσεις έχουν πραγματοποιήσει και οι Αμερικανονατοϊκοί στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Συρία, στην Σερβία και αλλού. Και δίνουν και παίρνουν οι χαρακτηρισμοί, ακόμη και κατά των… μερικώς πολιτικώς ορθών: «πουτινάκια», «σταλινοφασίστες», «συριζοχρυσαυγίτες», «πλυντήρια του Πούτιν», κ.τ.λ.

Σύμφωνα δε με την «πολιτική ορθότητά» τους, στην Ρωσσία υπάρχει «απολυταρχικό καθεστώς» και ο πρόεδρο Πούτιν είναι «τύραννος», «δικτάτορας» κι «εγκληματίας πολέμου», που «εξοντώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους» και «φιμώνει τα ΜΜΕ».  

Κι αν σας πούμε πως αυτοί που σήμερα κουνάνε το δάχτυλο προς πάσα κατεύθυνση, χαρακτήριζαν το κόμμα του Πούτιν «αδελφό κεντροδεξιό κόμμα» κι υπέγραφαν μαζί του συμφωνίες συνεργασίας, θα μας πιστέψετε; Κι όμως, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είναι αληθινό!

Έγραφε, λοιπόν, η «Καθημερινή» στις 27/09/2011, μια είδηση υπό τον τίτλο «Συμφωνία συνεργασίας με το κυβερνών κόμμα του κ. Πούτιν»:

«Συμμάχους πέραν των ορίων της Ε.Ε. αναζητεί εσχάτως η Νέα Δημοκρατία. Στη λογική αυτή, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Δημ. Αβραμόπουλος μετέβη στη Μόσχα όπου σε μία κίνηση στρατηγικής σημασίαςυπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το «αδελφό» κόμμα «Ενωμένη Ρωσία». Κατά την παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο κ. Αβραμόπουλος και τα μέλη της «γαλάζιας» αποστολής είχαν εκτεταμένες συζητήσεις με στελέχη του κυβερνητικού κεντροδεξιού ρωσικού κόμματος του κ. Πούτιν.

Η συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, προβλέπει συνεργασία στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, της ενέργειας, του τουρισμού, της ναυτιλίας, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Ποιος έστειλε τον Αβραμόπουλο στην Μόσχα; Μας διαφωτίζει σχετικά το «Βήμα» της 25/01/2012:

«Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο κ. Αβραμόπουλος, με εντολή του κ. Σαμαρά, υπέγραψε ως αντιπρόεδρος της Ν.Δ. συμφωνία συνεργασίας των δυο κομμάτων, γεγονός που από

τελεί για τη «γαλάζια» ηγετική ομάδα, προάγγελο για μια εποικοδομητική συνεργασία των δυο χωρών, μόλις -και εφόσον- αναλάβει η Ν.Δ. τη διακυβέρνηση της χώρας».

Αυτά και ΣΚΑΣΜΟΣ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις