ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

 

Μητσοτάκης: “Ξέχασε” την αυτοδυναμία & μιλά για κυβερνήσεις συνεργασίας

Για πρώτη φορά το καθεστώς Μητσοτάκη δια στόματος του ιδίου  αφήνει κατά μέρος το στόχο της αυτοδυναμίας και φανερά μιλάει και κυβερνήσεις συνεργασίας: 
«Στόχος είναι η σταθερότητα. Όχι επί τούτου η αυτοδυναμία. Στόχος να παίρνουμε αποφάσεις γρήγορα και να αντιμετωπίζουμε κρίσεις διότι οι κρίσεις θα είναι μια πραγματικότητα που θα είναι μαζί μας. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα, όχι με δική μας υπαιτιότητα, είναι προϊόν μιας μεγάλης πόλωσης και διχαστικών γραμμών που έχουν χαραχτεί με ένα λόγο τοξικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την εποχή που διεκδικούσε να έρθει να κυβερνήσει τον τόπο, το 2014, το 2015. Ο λαός θα υποδείξει αν η χώρα θα κυβερνηθεί από ένα ή περισσότερα κόμματα. Η χώρα θα κυβερνηθεί είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο. Αυτό δεν είναι δική μας απόφαση».

Τις τελευταίες, μάλιστα, ημέρες έγινε  γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανακοινώσει την ίδρυση πολιτικής κίνησης που ετοιμάζεται να το κάνει στις 5 Απριλίου, ενώ ακολούθησε σχόλιο του Θάνου Τζήμερου που επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι ανοίγει ο δρόμος για τη συνεργασία του με τον ανεξάρτητο βουλευτή.

Η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την ίδρυση του φορέα “Εθνική Συμφωνία”, είναι μια καθαρή και προγραμματισμένη κίνηση της ΝΔ, που με την δήθεν διαγραφεί του Μπογδάνου και δια μέσου αυτού και άλλων γυρολόγων εθνικοφρόνων να δημιουργήσει ένα δήθεν πατριωτικό και και εθνικιστικό κόμμα ώστε οι δυσαρεστημένοι εθνικόφρονες που ψήφισαν ΝΔ και διαπιστώνουν ότι η πολιτική της ΝΔ του Μητσοτάκη  απέχει από τις δεσμεύσεις της που είχε εξαγγείλλει στις τελευταίες  εκλογές, να μην επιστρέψουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , την μόνη γνήσια φωνή του Εθνικισμού εδώ και 41 χρόνια στην Ελλάδα ή σε τυχόν άλλα μαγαζιά που υπόσχονται νέο πατριωτισμό και νεο εθνικισμό, δρομολογώντας δήθεν περαιτέρω εξελίξεις στον χώρο, δεξιά της ΝΔ.

Φοβούμενος τον εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής και ενώ θα τον αλλάξει παρά το γεγονός ότι αυταναγορεύεται ως ο μοναδικός θεσμικός πολιτικός αρχηγός  και  ερωτώμενος εάν θα ξαναλλάξει τον εκλογικό νόμο, απαντάει ο ίδιος ότι  αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. και ότι είναι ένας υπεύθυνος θεσμικός πολιτικός ο οποίος έχει μάθει να πορεύεται με κανόνες, όπως επεσήμανε στο συνέδριο του ΟΤ «Ένας κόσμος που αλλάζει», επιρρίπτοντας την ευθύνη στην προηγούμενη κυβέρνηση για τον εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής και τονίζοντας ότι ο ίδιος επιθυμεί  ενισχυμένη αναλογική, με μπόνους και ξεκάθαρο πήχη αυτοδυναμίας, στόχο που θα διεκδικήσει, αλλά  τώρα πρέπει η Ελλάδα να περάσει αυτή την περιπέτεια. που θα  δημιουργήσει μια μικρή αστάθεια 2-2,5 μηνών. 

Όσο για το πρόσωπο του δήθεν νεοπατριώτη και εθνικόφρονα Μπογδάνο και των άλλων γυρολόγων της εθνικοφροσύνης γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός για το ποιόν τους!

Σχετικά με την  διαγραφή του του Κ. Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά την δήθεν εμφυλιοπολεμική ομιλία του βουλευτή από το βήμα της Βουλής και την έντονη αποδοκιμασία του από τον υπουργό Εξωτερικών που ακολούθησε, δεν ήταν παρά ένα προπέτασμα καπνού!

Σύμφωνα μάλιστα με την τότε ανακοίνωση του Μαξίμου, «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε ενημερωθεί στη Σλοβενία όπου βρισκόταν, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τον έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ»

Νωρίτερα βέβαια προηγήθηκε η δημόσια αποδοκιμασία του βουλευτή, του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, σχολιάζοντας προηγούμενες δηλώσεις του βουλευτή, στις οποίες είχε αναφέρει ότι μεγαλύτερος εχθρός από τους Τούρκους είναι οι κομμουνιστές!  Άλλωστε δεν ξεχνάμε για το πόσο ο Υπουργός μας θίγεται και υπερασπίζεται τους θεσμούς της Δημοκρατίας που κατα καιρούς μας το έχει αποκαλύψει!

Και αναρωτιέμαι όταν η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να τον εντάξει στους διεκδικητές του ψήφου της, δεν γνώριζε τις απόψεις του, το ύφος του και την γλώσσα εκφοράς του!

Εν τω μεταξύ και με την διαγραφή ο Μπογδάνος εξακολουθεί να ψηφίζει ότι φέρνει στην Βουλή ο πρώην Αρχηγός του! 

Είναι καιρός οι γνήσιοι Εθνικιστές και Πατριώτες να καταλάβουν ότι το Μοναδικό Κίνημα του Εθνικισμού στην Ελλάδα εδώ και 41 χρόνια είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, του Μοναδικού Μη Συστημικού κόμματος στην Ελλάδα που πάντοτε έξεφραζε την Αλήθεια δια στόματος του Ιδρυτού της Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, που το σύστημα έκανε το παν να το κλείσει φυλακή για να μην υπάρχει καμιά φωνή μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, υπακούοντας πιστά τις εντολές του Προτεκτοράτου Ελλάς! 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις