Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

 Σε μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία δεν δικάζονται εθνικές Ιδέες, αποκλίνουσες συμπεριφορές, προκλητικοί τρόποι ζωής.”

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό και τα εκλογικά της ποσοστά  όχι απλά δεν μειώθηκαν με την είσοδό της στο ελληνικό κοινοβούλιο το 2012 αλλά σταθεροποιήθηκαν σε εντυπωσιακό βαθμό και η είσοδος της συνοδεύτηκε από διαφόρων ειδών λανθασμένες αντιλήψεις αναφορικά με την φυσιογνωμία της, Και μάλιστα, η είσοδός της στο ελληνικό κοινοβούλιο το 2012 αχρήστευσε αντικειμενικά και η εκτίμηση πως οι ψηφοφόροι της ήταν παραπλανημένοι. 

Το εκλογικό σώμα που στήριζε την Χρυσή Αυγή στην κάλπη έμοιαζε να είναι ένα απίστευτα συμπαγές μπετόν αρμέ και μάλιστα, το πιο ιδεολογικοποιημένο κομμάτι της εκλογικής πολιτικής βεντάλιας. 

Η ύπαρξή της στο κοινοβούλιο υπήρξε ένα  τεράστιο δυναμικό εργαλείο αντιπολίτευσης και ελεύθερου λόγου,  με η παρουσία της μέσα σε αυτό να δημιουργεί προβλήματα με τις ιδέες της και το σκεπτικό της για τις Πρέσπες, λαθρομετανάστες, αριστερή τρομοκρατία και πανεπιστημιακό άσυλο, δημόσια διαφθορά, παγκοσμιοποίησηδιάλυση της οικονομίας, τουρκική απειλή διότι εξέφρασε την αντίρρηση της στα μνημόνια και την υποδούλωση του Ελληνικού Εθνους, πράγμα που εμπόδιζε τα κυβερνητικά σχέδια να υποδουλωθεί το Εθνος για 99 χρόνια! 

Και μόνο το πόρισμα με το οποίο συνελήφθη ο ιδρυτής της Ν.Γ.Μιχαλολιάκος τους διαψεύδει, αφού για Ιδέες μιλάει και απόψεις και αποσπάσματα δημοσίων ομιλιών μέσα στην ίδια την Βουλή, που έχουν γίνει τεκμήρια ενοχής στην ψευτοδημοκρατία τους, όπου δικαίωμα άποψης έχουν μόνο όσοι είναι μέσα στο παιχνίδι, μέσα στο σάπια βασίλειο της Δανιμαρκίας τους, μέσα στο διεφθαρμένο κράτος των Αθηνών, που αρχίζει από την Πλατεία Συντάγματος και τελειώνει στην πλατεία Κολωνακίου. 

Αυτοί οι ίδιοι ήταν που έλεγαν ότι επειδή ο ναζισμός είναι εγκληματική ιδεολογία, και επειδή οι Χρυσαυγίτες είναι “ναζιστές” για αυτό θα πρέπει να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση”! 

Το γεγονός ότι εμείς δηλώναμε εθνικιστές για αυτούς δεν είχε σημασία. αυτοί έβαζαν τους χαρακτηρισμούς, αυτοί και την καταδίκη και κατά τα άλλα έχουν το θράσος να μιλάνε για ελευθερία Ιδεών…

Μάιος του 2012, εκλογές και η Χρυσή Αυγή στο 7%. Ιούνιος του 2012, δεύτερες εκλογές, πόλωση και τα μικρά κόμματα χάνουν σχεδόν τις μισές τους ψήφους ΕΚΤΟΣ της Χρυσής Αυγής, που μένει σταθερή στο 7%.

Ιανουάριος 2015 και μέσα από την φυλακή ο Αρχηγός κάνει προεκλογικό αγώνα και η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται 3ο κόμμα. Σεπτέμβριος 2015 και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σε ποσοστό και παραμένει 3ο κόμμα της χώρας.

Και παρατηρούμε το σύστημα  ότι πριν τις εκλογές με την βουλή να έχει κλείσει να αναδεικνύει σε 3ο κόμμα τους αποχωρήσαντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να μην δώσουν εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως στην Χρυσή Αυγή.

Και ερχόμαστε στο σήμερα με το πρόβλημά του συστήματος τους να έχει όνομα και αυτό είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και για τον λόγο αυτό η γραμμή του Μαξίμου είναι: “ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. Προς ενίσχυση του αφηγήματός τους έχουν δώσει αυστηρή εντολή σε όλα τα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τις οποίες ελέγχουν και πληρώνουν να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή .

Δυστυχώς γι’ αυτούς σε κάποιες περιπτώσεις (ελάχιστες) η συνωμοσία της σιωπής σπάει και φανερώνεται η πραγματικότητα ότι η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε. Και αυτό που φοβούνται ακόμη περισσότερο είναι αυτό που δεν φαίνεται, η “απόκρυψη”.

Και για να στηρίξουν το αφήγημά τους ότι “Η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει” μετά μανίας προωθούν κάθε είδους Fake “Χρυσές Αυγές” ακόμη και με δηλώσεις αβανταδόρικες στελεχών της ΝΔ. 

Μάταιος κόπος οι Fake “Χρυσές Αυγές” που είτε στήνουν, είτε προβάλλουν. Η “Sinalco Cola” ποτέ δεν πήρε την θέση της “Coca Cola” και καμία αίρεση δεν έγινε ποτέ θρησκεία…

Δυστυχώς ζούμε σε μια πολύ σάπια κοινωνία και έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας, αλλά είναι στη φύση μας σαν γνήσιοι Έλληνες Χρυσαυγίτες να μην μένουμε απαθείς σε αυτή την παρακμή.

Και εδώ παραθέτω  τα λόγια του Ιδρυτή και Αρχηγού μας,

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες όταν όλα μοιάζουν χαμένα εκεί φαίνονται οι δυνατές ψυχές. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η πατρίδα μας πολιορκείται από κάθε είδους εχθρό, εμείς η Χρυσή Αυγή πρέπει να γίνουμε η πρωτοπορία στο Κίνημα εθνικής αντίστασης των Ελλήνων στις μέρες μας ζούμε περισσότερο από ποτέ με τα μέτρα και τις απαγορεύσεις την παγκόσμια τυραννία που έρχεται απέναντι στην οποία μια δύναμη απομένει ικανή να την πολεμήσει, ο εθνικισμός, εθνικισμός καθαρός με τα λάβαρα που κυματίζουν άσπρα μαύρα και κόκκινα στον γαλανό ουρανό της Ελλάδος με τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής πάντα ψηλά.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες την πατρίδα δε θα την σώσουν ούτε οι φιλελεύθεροι δεξιούληδες ούτε οι ψευτο εθνικιστες με τις δηλώσεις μετανοίας ούτε οι εθνοπροδότες μπολσεβίκοι. Εμείς είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους, εμάς φοβούνται και υπολογίζουν γι’ αυτό και μας πολεμούν τόσο σκληρά γι’ αυτό ασκούν μια απόλυτη συνομωσία σιωπής ενάντια στη Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό με έχουν φυλακή.

Ο αγώνας συνεχίζεται για μια μεγάλη Ελλάδα εθνικιστική ενάντια στο σύστημα, ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης. 








Σχόλια

  1. Εύγε!!!! Η πίστη είναι ανάμεσα στις αξίες, στις αρχές που έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι.!!! Αυτές που δημιουργούν ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις