ΝΕΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΉ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

1. Είναι Φανερό ότι η Τουρκία παζαρεύει με όπλο το Βέτο για την ένταξη Φιλανδίας-Σουηδίας τον εξοπλισμό της με F35 και Παράλληλα την ντε-φακτο Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου εντείνοντας την παραβίαση της Ελληνικής Κυριαρχίας του Εναέριου Χώρου μέχρι τα 3,5 μίλια, προκαλώντας την έντονη φοβία του Ελληνικού λαού για πιθανότητα πολεμικής σύρραξης!
2. Η συνεχής υποχωρητικότητα της κυβερνήσεως Μητσοτάκη απέναντι στις Τουρκικές Προκλήσεις και η σιγή ιχθύος και ουδετερότητα του Λευκού Οίκου μας οδηγούν στο Συμπέρασμα ΝΈΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ !
3. Η ΝΔ που γνωρίζει ότι δεν δύναται να διαχειριστεί τις διαφαινόμενες εξελίξεις, φοβούμενη την πολιτική ευθύνη , φλερτάρει με την την Ιδέα της Συγκυβέρνησης με Σύριζα και ΠΑΣΟΚ και του Νεοπατριώτη Βελόπουλου για να επωμισθούν τις συνέπειες μιας τέτοιας Εθνικής Ταπείνωσης!
4. Ήδη ακούγεται ότι μια από τις διαφαινόμενες πολιτικές εξελίξεις η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για τα παραπάνω είναι η τοποθέτηση Μητσοτάκη ως Γραμματέα του ΝΑΤΟ, και μην περιμένετε εκλογές τον Φθινώπορο γιατί πρέπει με είναι εν ενεργεία ο πρωθυπουργός που αναλαμβάνει την Θέση στο ΝΑΤΟ
5. Όσο για την ΝΔ υπάρχει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις