ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΝΔ!

Οι «Μακεδονομάχοι» της ΝΔ που θα καταργούσαν την Συμφωνία των Πρεσπών, σκίζονται για την «πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει» εφαρμογή της

Προεκλογικώς, τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια και οι πονηροί πολιτευτές της ΝΔ ψιθύριζαν στ’ αυτιά των πατριωτών, πως μόλις θα έρθουν στην εξουσία θα καταγγείλουν την Συμφωνία των Πρεσπών.
Αλλά, δεν το φωνάζουν, για να μην το πάρουν χαμπάρι οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί και τους σαμποτάρουν στις εκλογές. Μετά την… απομάκρυνση από την κάλπη (όπου, ως γνωστόν, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…) και την άνοδο στην εξουσία, το «τροπάριο» άλλαξε.
Συνάντηση, λοιπόν, με τον ομόλογό του της «Βόρειας Μακεδονίας» (έτσι δεν την λένε, ωρέ «Μακεδονομάχοι»;), είχε ο Δένδιας στα Σκόπια, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα προσβλέπει στην πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Επιπλέον, διαβεβαίωσε τους Σκοπιανούς, πως «η Ελλάδα θα στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας». Μάλιστα, επί τούτου δήλωσε και… βιαστικός:
«Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως. Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρουμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας διαρκώς…».
Σε όσους πίστεψαν τους πολιτικούς της ΝΔ, ευχόμαστε… περαστικά!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις