ΠΤΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΛΕΓΚΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ, ΑΝΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

 

Η θέληση του λαού της Ιταλίας και οι «διεθνείς ισορροπίες»

Εκεί που ησύχασαν κάπως από την Γαλλία, με την νίκη του Μακρόν επί της Λεπέν, τώρα οι διεθνείς τύραννοι πρέπει ν’ αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά για την Ιταλία!

Στην χώρα αυτή θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές την άνοιξη του 2023 και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την εξουσιαστική κλίκα της Ιταλίας και τους διεθνείς αφέντες της.

Πρώτο κόμμα –για πρώτη φορά στην μεταπολεμική ιστορία!- αναδεικνύεται το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα «Αδέρφια της Ιταλίας» (Fratelli d’ Italia), με 22% – ενώ στις τελευταίες εκλογές (του 2018) είχε λάβει μόλις 4,3%! Η μεγάλη άνοδος του κόμματος της Τζώρτζια Μελόνι, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Λέγκα του Σαλβίνι συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον απαίσιο τραπεζίτη Ντράγκι, κι έχει χάσει πολλούς πατριώτες ψηφοφόρους της, πέφτοντας στο 15%, ενώ η Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι στο 8%.

Η λογική λέει πως το εθνικιστικό κόμμα έχει σοβαρές προοπτικές  να είναι στην κυβέρνηση, αλλά σύμφωνα με τον αρθρογράφο Corrado Ocone, του γνωστού καθεστωτικού μέσου Euractiv «οι διεθνείς ισορροπίες δεν θα επέτρεπαν μια τέτοια κυβέρνηση στην Ιταλία».

Κι όταν οι καθεστωτικοί μιλάνε για «διεθνείς ισορροπίες», εννοούν τους διεθνείς αφέντες, η θέληση των οποίων είναι προφανώς πάνω από τις θελήσεις των λαών στις σύγχρονες δυτικές… δημοκρατίες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις