ΙΟΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;

 Το Χάος Δημιουργεί Πάντα μία Νέα Τάξη!

Βασικός στόχος των Διεθνιστών της ΝΤΠ είναι η εμπλοκή των μεγάλων δυνάμεων σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο ώστε μέσα από τις «στάχτες» των κοινωνιών να αναδυθούν οι ίδιοι ως "η κυρίαρχη δύναμη".

Γίνονται για τον σκοπό αυτό τεράστιες μεταφορές χρημάτων με στόχο υποθετικές απειλές!

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι για δύο δεκαετίες ο Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), επιτυγχάνει τεράστια χρηματοδότηση για φάρμακα και εμβόλια κατά της βιοτρομοκρατίας, με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα βιο άμυνας. Μέσα σε 12 μήνες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, το NIAID ανακοίνωσε έναν έκτακτο τεράστιο ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για έρευνα στη βιοάμυνα, ύψους 1,7 δισ. δολαρίων.

Ο Φάουτσι, πλέον,  χρηματοδοτεί απευθείας εταιρίες σε μεγάλη κλίμακα, το επωνομαζόμενο κλειστό «Κλαμπ Φάουτσι», που αποτελείται από ευνοούμενες εταιρίες.

Το 2004 το Κογκρέσο εγγρίνει το Project Bioshield, νομοθεσία που προσφέρει 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία για την ανάπτυξη και προμήθεια εμβολίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση βιολογικής επίθεσης. Σε αυτό το πρότζεκτ εντάχθηκε εξαρχής και το Jynneos με σύμβαση για 20.000.000 δόσεις του νέου εμβολίου κατά της ευλογιάς

Ο ΠΟΥ στην συνέχεια αποθηκεύει περίπου 31.000.000 παλιές δόσεις εμβολίου ευλογιάς, οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον περιορισμό της ευλογιάς των πιθήκων, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να έχουν χάσει ισχύ, αφού κατασκευάστηκαν εδώ και δεκαετίες.

Το 2019, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και το FDA ενέκριναν τη χρήση του Jynneos, του νέου εμβολίου της Bavarian Nordic, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά της ευλογιάς των πιθήκων, όσο και της ευλογιάς.

Αυτές τις ημέρες οι ΗΠΑ κάνουν μια τεράστια παραγγελία, 13.000.000 επιπλέον δόσεων του εμβολίου Jynneos για 119.000.000 δολάρια. Τις τελευταίες ημέρες οι μετοχές της εταιρείας ανέβηκαν πάνω από 26%.

Απο το 2004 παρατηρείται το Κογκρέσο να εγκρίνει το Project Bioshield, νομοθεσία που προσφέρει 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία για την ανάπτυξη και προμήθεια εμβολίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση βιολογικής επίθεσης. Σε αυτό το πρότζεκτ εντάχθηκε εξαρχής και το Jynneos.

Είναι τυχαίο γεγονός νέα στοιχεία να έρχονται στο φως και να αποδεικνύουν ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν είχε απλώς προβλεφθεί στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου (MSC) , το μεγαλύτερο παγκόσμιο φόρουμ για την πολιτική διεθνούς ασφάλειας, αλλά «έτρεξε» και ολόκληρη προσομοίωση με βάση την οποία ο πλανήτης θα αντιμετώπιζε μία πανδημία της τάξεως των 3 δισ. κρουσμάτων που θα προκαλούσε όμως 270 εκατ. θανάτους!

Δηλαδή, γνώριζαν για το τι έρχεται και γνώριζαν και την αιτία: «Το αρχικό ξέσπασμα της πανδημίας προκλήθηκε από τρομοκρατική επίθεση με παθογόνο κατασκευασμένο σε εργαστήριο με ανεπαρκή μέτρα βιοασφάλειας και φύλαξης», αυτό, δηλαδή, που έλεγε το σενάριο της προσομοίωσης. Πρόβλεψαν ότι το πρώτο κρούσμα θα το είχε ο πλανήτης τον Μάιο του 2022 όπως και έγινε!

Εδώ που φτάσαμε ακόμη και ο νους των Υποστηρικτών Ορθολογιστών Διεθνιστών της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ θα πρέπει να έχει σαστίσει με τις συμπτώσεις που παρατηρούνται και να μην πηγαίνει ο Νους των ότι πίσω υπάρχει δάκτυλος που χρόνια τώρα οι Εθνικιστές Αναφέρουμε, στην προσπάθεια να Αφυπνίσουμε τον κόσμο, αλλά λοιδορούμαστε ως Ψεκασμένοι Αντισυστημικοί !

Αλλωστε, ήδη, η ΝΤΠ θέλει να οδηγήσει σε Παγκόσμιο Χάος και Πόλεμο του Λαούς αλλά υπάρχει το Μέτωπο Αφύπνισης Ενάντια στο Χάος!

Τα Συμπεράσματα Δικά σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις