Δημογραφικό: Θυμήθηκε τους λαθρομετανάστες ο Μητσοτάκης!

Μιλώντας στο συνέδριο με θέμα «Δημογραφικό - Η μεγάλη πρόκληση», το καθεστώς Μητσοτάκη δια στόματος του ιδίου ανέφερε ότι «η ώριμη και κυρίως η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει την πληθυσμιακή μας υποχώρηση. Και η εμπειρία μας από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών είναι μια εμπειρία θετική για την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία.

Το καθεστώς Μητσοτάκη εκτιμάει  ότι "το πιο φλέγον σαν διάσταση του δημοσιογραφικού ζητήματος δεν είναι η θέση κάποιων ακραίων ότι τάχα θα εξαφανιστεί το ελληνικό έθνος" γιατι όπως εκτίμησε  το ελληνικό έθνος έχει αποδείξει για πολλούς αιώνες τώρα ότι και αντέχει και ανανεώνεται και εμπλουτίζεται. 

Παραδέχεται, λοιπόν,  ότι το Ελληνικό Εθνος και η Ελληνική Φυλή δεν έχει για τον ίδιο συνέχεια. Το εάν αυτό συμμερίζονται και οι Νέοι Πατριώτες και Νεο Εθνικόφρονες της ΝΔ αποτελεί ντροπή γι αυτήν την παράταξη!

Συνεχίσει τον Αντιεθνικό Λόγο του λέγοντας ότι "Ο πρώτος και ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οικονομικός και κοινωνικός. Είναι η μείωση των οικονομικά ενεργών πολιτών. Η ελάττωση δηλαδή όσων εργάζονται και μέσα από την εργασία τους συντηρούν τον υπόλοιπο πληθυσμό" πρόσθεσε και αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις της γήρανσης του πληθυσμού για το ασφαλιστικό σύστημα και για το σύστημα υγείας.

 "Τα βάρη αυτά δεν μπορούν να διατηρηθούν αντίρροπα για μεγάλο διάστημα χωρίς να απειληθεί η αστάθεια της ίδιας της κοινωνίας. Δεν μιλάμε συνεπώς για μία απειλή της ταυτότητάς μας ως Έλληνες αλλά για την υπονόμευση της δυνατότητας του τόπου να παράγει ατομικό και δημόσιο πλούτο", σημείωσε.

Εδώ Θα πρέπει να αναφέρουμε την Αντιεθνική Πολιτική των κυβερνήσεων που έδιωξαν 500.000 ελληνόπουλα στο εξωτερικό με την αντιεθνική τους πολιτική και το γεγονός ότι για τον Έλληνα τα παιδιά του θεωρούνται τεκμήριο και πρέπει να πληρώνει το Κράτος γι΄αυτά!

Φέρουν ακέραια την Ευθύνη τα πολιτικά κόμματα και οι κυβερνώντας που για την Ελληνική Οικογένεια δεν κάνουν απολύτως τίποτα και έρχονται τώρα να μας παραμυθιάσουν εφαρμόζοντας την ντιρεκτίβα της Ε.Ε για την αντικατάσταση Πληθυσμών, Διεθνισμό και Παγκοσμιοποίηση!

Ενάντια σε αυτή την αντιεθνική πολιτική η Εθνική Πολιτική της Μοναδικής Γνήσιας φωνής του Ελληνισμού εδώ και 41 χρόνια είναι μόνο η φωνή της Χρυσής Αυγής!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις