ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ!

H νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέκυψε το ΚΙΝΑΛ. 

Ο άνθρωπος δεν σταμάτησε πουθενά το καταστροφικό του έργο και συνέχισε καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του να λαμβάνει συνεχώς μέτρα μέχρι να συντρίψει πλήρως το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Το όνομα Παπανδρέου εξακολουθεί να ηχεί καλά στα αυτιά πολλών αριστερών ψηφοφόρων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον ψήφιζαν ακόμα και από νοσταλγία. Ιδίως οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στηρίζουν τον πρώην πρωθυπουργό. H νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέκυψε το ΚΙΝΑΛ. 

ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» την ώρα που γνώριζε την οικονομική κατάσταση  της χώρας από επαφές, που είχε με ξένους παράγοντες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός υποσχόμενος στους Έλληνες ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα παροχών και όχι υποσχόμενος ότι θα «σώσει» την χώρα βάζοντάς την υπόδουλη στο ΔΝΤ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου όταν έγινε πρωθυπουργός έδωσε αυξήσεις γνωρίζοντας ότι σύντομα θα οδηγήσει τη χώρα σε μνημόνιο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποπέμφθηκε από πρωθυπουργός, από τους ίδιους τους συντρόφους του, την ώρα, μάλιστα, που το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή εξακολουθούσε να έχει τη δεδηλωμένη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αφού αποπέμφθηκε από πρωθυπουργός και παρέδωσε το κόμμα του στον διάδοχό του, μετά κατηγορούσε τον διάδοχό του, ότι τον… ανέτρεψε!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις