Ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους Ευρωπαίους από σήμερα! Πλήρης Παρκολούθηση των Πολιτων!

 Από σήμερα το Σφράγισμα  θα χαροποιήσει την ζωή των Διεθνιστών και θα αποδείξει πλέον τα περί Νεας Τάξεως των Πραγμάτων και την Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Πραγματικότητα που Οι πατέρες της Εκκλησίας μας Προειδοποίησαν!

Το Αφήγημα παρουσιάζεται με ωραίο περιτύλιγμα!

Προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες χρήσης ως μεθόδου ταυτοποίησης ή επιβεβαίωσης ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών, με σκοπό την πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές ψηφιακές υπηρεσίες σε ολόκληρη την ΕΕ

Όλα αυτά είχαν προαναγγελθεί απο΄την Ε.Ε όπως θα διαβάσετε παρακάτω!

«Κάθε φορά που μια εφαρμογή ή ένας ιστότοπος μας ζητά να δημιουργήσουμε μια νέα ψηφιακή ταυτότητα ή να συνδεθούμε εύκολα μέσω μιας μεγάλης πλατφόρμας, δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει στα δεδομένα μας στην πραγματικότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο η Επιτροπή θα προτείνει μια ασφαλή ευρωπαϊκή ηλεκτρονική ταυτότητα. Μια ταυτότητα στην οποία θα έχουμε εμπιστοσύνη, και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι πολίτες οπουδήποτε στην Ευρώπη, για οποιαδήποτε συναλλαγή, από την πληρωμή των φόρων τους έως την ενοικίαση ενός ποδηλάτου. Μια τεχνολογία στο πλαίσιο της οποίας εμείς οι ίδιοι θα μπορούμε να ελέγχουμε ποια δεδομένα χρησιμοποιούνται και πώς.»


Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης, 16 Σεπτεμβρίου 2020


Αυτό το  εργαλείο που λειτουργεί μέσω ψηφιακών πορτοφολιών διαθέσιμων σε εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές για την πλήρη παρακολούθηση του Πολίτη!
  • ταυτοποίηση εντός και εκτός διαδικτύου
  • αποθήκευση και ανταλλαγή πληροφοριών που παρέχονται από κυβερνήσεις, π.χ. ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ιθαγένεια
  • αποθήκευση και ανταλλαγή πληροφοριών που παρέχονται από αξιόπιστες ιδιωτικές πηγές
  • χρήση των πληροφοριών για την επιβεβαίωση του δικαιώματος διαμονής, εργασίας ή σπουδών σε συγκεκριμένο κράτος μέλος


Ένα άλλο έγγραφο που θα είναι αποθηκευμένο  μέσα στο ψηφιακό πορτοφόλι, θα είναι και το  πιστοποιητικό εμβολιασμού και το ιστορικό των εμβολιασμών του πολίτη, και όλα αυτά τίθενται άμεσα θα σε ισχύ.

Και τώρα για να γελάσουμε και λίγο Ο κ. Καραμανλής στην εκδήλωση παρουσίασης της εφαρμογής Gov.gr Wallet μας διαβεβαιώνει ότι το κράτος διασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις