“The Big Quit” Η μεγάλη παραίτηση στην πολιτική σκηνη των διεθνιστών!

Η Μεγάλη Παραίτηση, γνωστή και ως Big Quit, είναι μαζική αντίδραση που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2021 και κατά την οποία οι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ παραιτούνται οικειοθελώς από τις εργασίες τους. Η τάση είναι απάντηση στην πανδημία, την άρνηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να παράσχει την απαραίτητη προστασία των εργαζομένων και τη στασιμότητα των μισθών παρά το αυξανόμενο κόστος ζωής. Μερικοί οικονομολόγοι περιέγραψαν τη Μεγάλη Παραίτηση ως ένα είδος γενικής απεργίας.

Ο όρος πιθανότατα επινοήθηκε από τον Anthony Klotz, καθηγητή διαχείρισης στο Mays Business School στο Texas A&M University, ο οποίος προέβλεψε τη μαζική έξοδο τον Μάιο του 2021.

Κάτι αντίστοιχο παρατηρούμε αι στην πολιτική σκηνή  στην διακυβέρνηση των κρατών σήμερα. Ο Τζο Μπάιντεν είναι μία σκιά προέδρου, ο Τζάστιν Τριντό προσποιείται ότι κυβερνά με έναν συνασπισμό μειοψηφίας, ο Όλαφ Σολτς ακούει πολύ αλλά δεν αποφασίζει για τίποτα, επικεφαλής ενός συνασπισμού που δεν διαθέτει πολιτική πυξίδα. 

Ο αποδυναμωμένος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δεν έκανε τον κόπο να κάνει προεκλογική εκστρατεία δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Η πολυδιαφημισμένη κρίση κόπωσης που υπέστη τι ακριβώς δήλωνε; Ότι οι πολιτικές ηγεσίες των δημοκρατιών μας βιώνουν μια στιγμή κατάρρευσης, αμφιβολίας, απώλειας νοήματος ; 

Έρχεται η ώρα της Ανατροπής των δήθεν συνταγματικών αστικών δημοκρατιών και η ώρα των Εθνικιστών βρίσκεται προ των Θυρών και όταν λέμε Εθνικιστών δεν εννοουμε του ψευτοπατριώτες που το μόνο τους όνειρο είναι το βουλευτικό παντεσπάνι και όχι τα ιδανικά και τα πιστεύω του γνήσιου Εθνικισμού! 

Μόνη Φωνή στην Ελλάδα είναι η Γνήσια Φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή με Αρχηγό το Ιδρυτή της τον Ν.Γ.Μιχαλολιάκου που είναι ο μοναδική Φωνή έκφρασης του Εθνικισμού εδώ και 41 χρόνια!

Χρυσή Αυγή





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις