ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Έρχεται Βαρύς Χειμώνας που Δύσκολα θα μπορέσει η Ελληνική Οικογένεια να ανταπεξέλθει!

Η τιμή του φυσικού αερίου έχει ανέλθει κατά 36% τον τελευταίο μήνα και 345% σε σχέση με πέρυσι ενώ η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος ανέρχεται στα 376 ευρω/ΜWh με 11% αύξηση τον μήνα και 211% αύξηση από πέρυσι. Αλλά και στις εναλλακτικές πηγές παρατηρούνται μεγάλες αυξήσεις!


Όλοι οι λαοί της Ευρώπης έχουν θορυβηθεί πλην των Ελλήνων που τα έχουν ρίξει στα πανηγύρια με την βοήθεια, βέβαια, της προπαγάνδας του καθεστώτος Μητσοτάκη που θα ανέβει στην έκθεση Θεσ/νίκης και θα μοιράζει αφειδώς επιδόματα δεξια και αριστερά γιατί εκλογές έρχονται και πρέπει στον λαό να μοιραστεί άρτος και θεάματα!


Το σοκ θα είναι μεγάλο και θα το υποστούν πολλές οικογένειες! Όλα αυτα για τους Έλληνες Χρυσαυγίτες είναι γνωστά και έχουν κατα καιρούς καταγραφεί! Είναι, πλέον, Θέμα χρόνου να το καταλάβουν και οι άλλοι και να σκεφτούν ότι το κόμμα μέσα στην βουλή και έξω στο δρόμο τα βροντοφώναζε και τα βροντοφωνάζει, γι αυτό και το μεγάλο κυνηγητό που υπόκειται! 

Αυτό δεν μας πτοεί γιατί είμαστε μόνοι εναντίον όλων και με τον Αρχηγό μας, την Πίστη μας και τα Λάβαρα μας αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα μας και το Έθνος μας!


Ζήτω Ο Αρχηγός!

Χρυση Αυγη



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις