«Το της Πόλεως Όλης Ήθος, Ομοιούται τοις Άρχουσιν»


Η σύγχρονη «θεολογική» ψευτοκουλτούρα!

Σήμερον γιορτάζουμε την αποτομή, του μαρτυρίου του Τιμίου Προδρόμου, που έλεγξε την τότε πολιτική και θρησκευτική εξουσία και απέδειξε ότι καμία σχέση δεν έχουν με τον λαό παρά κοιτάνε το συμφέρον τους.

Έλεγξε και διατάραξε την «αγαστή συνεργασία» μεταξύ «θρησκείας και πολιτείας», υπενθυμίζοντας ότι αυτά δεν είναι δυνατόν ποτέ να συμπίπτουν!

Εάν ήταν σήμερα οι πολιτικοί και ιεράρχες θα ισχυρίζονταν ότι το τι έκανε ο Ηρώδης στην προσωπική του ζωή, αυτό εντάσσεται στα «απόρρητα προσωπικά δεδομένα» και ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν είχε δικαίωμα ο Βαπτιστής να ελέγξει, αλλά με την πράξη του αυτή, θέτει τον εαυτό του στην παρανομία και προσκρούει στο νόμο περί της «ελεύθερης επιλογής της προσωπικής ζωής»... Αυτή είναι η Διεθνιστική άποψη των Διεθνιστών της ΝΤΠ!

Οι πολιτικοί άρχοντες, πόσω δε μάλλον οι εκκλησιαστικοί, πρέπει να μένουν σε γυάλινα σπίτια, ώστε η προσωπική τους ζωή να αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν («το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν») 

Το αίμα του Αγίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη, είναι η τρανότερη μαρτυρία της συνέπειας στο Πανάγιο και Παντοκρατορικό Θέλημα του Θεού!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις