ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΟΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ!

Η Αμερική είναι πράγματι μάρτυρας μιας μαζικής απόσχισης μεταξύ των κόκκινων πολιτειών και του μπλε. Γινόμαστε μάρτυρες του διαζυγίου της σύγχρονης Αμερικής σε πραγματικό χρόνο καθώς ένα πολιτικά οπλισμένο FBI στοχεύει εκατοντάδες εκατομμύρια κόκκινους ψηφοφόρους επιταχύνοντας ένα αναπόφευκτο διαζύγιο. Είναι το τέλος μιας Αυτοκρατορίας, το τέλος μιας εποχής που εκπέμπει σοκ που αντηχεί παγκοσμίως.

Οι κόκκινες πολιτείες γίνονται πιο κόκκινες, οι μπλε πολιτείες γίνονται πιο μπλε. Ένα τεράστιο έθνος 300+ εκατομμυρίων όντως διχάζεται και αποσυνδέεται. Οι φιλελεύθεροι έχουν γίνει πολύ διαφορετικό είδος για να ζεις μαζί του, αντίστροφα.

Δεν πρόκειται για πολιτική κρίση σχετικά με αυτό ή εκείνο το πρόβλημα, είναι επειδή το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει αποκλίνει επικίνδυνα (από άποψη βιολογίας και φυσιολογίας) μεταξύ τους. Είναι επομένως μια σύγκρουση για τη φύση της ίδιας της πολιτικής παρά μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής.

Η Αμερική βιώνει μια «Σύγκρουση Πολιτισμών» εκ των έσω. Επομένως, ο καθηγητής Samuel Huntington είχε δίκιο. Κυριολεκτικά τα πάντα πολώνουν κάτω από τις γραμμές του πολιτισμού σε σημείο που τα «διαφορετικά φυσιολογικά είδη» δεν μπορούν πλέον να συμφωνήσουν για το τι είναι ένας άνδρας ή μια γυναίκα. Έπειτα, υπάρχει ολόκληρο το φαινόμενο της «ουδέτερης αντωνυμίας του φύλου» που ακόμα δεν καταλαβαίνω πλήρως.

Δεκάδες δεκάδες εκατομμύρια πιστεύουν τώρα ότι είναι καιρός να τερματιστεί ο προοδευτικός παγκόσμιος φιλελευθερισμός, να τερματιστεί η μόνιμη αφυπνισμένη πολιτική τάξη καθώς προσκολλώνται απεγνωσμένα στην εξουσία, γι' αυτό και ξεσπούν προς κάθε κατεύθυνση.

Γνωρίστε τη διαφορά μεταξύ Πολιτισμού και Φιλελευθερισμού που επίσης απορρίπτεται παγκοσμίως υπέρ του Πολιτισμού.

Ευελπιστούμε ότι το μεγάλο πολιτισμικό διαζύγιο που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη μεταμοντέρνα Αμερική είναι μη βίαιο, αλλά φαίνεται όλο και πιο απίθανο. Το κοινωνικό διαζύγιο και η παρακμή της Αυτοκρατορίας είναι μια πολύ βρώμικη υπόθεση.

Ο Δρ Steve Turley είναι εξαιρετικός καθηγητής με τεράστια διαύγεια σκέψης σε ιστορικά ταραγμένες περιόδους!

πηγή : https://www.youtube.com/watch?v=PbXohK4JesM



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις