Σαμαράς για τις Υποκλοπές της Χρυσής Αυγής Τηρεί Σιγη Ιχθύος!

 

Στην διάρκεια της ομιλίας του στον άνευ ουσίας σκυλοκαβγά μεταξύ Μητσοτάκη και τον αντ’ αυτού Ανδρουλάκη Κατρίνη ΠΟΥ εξελίχθηκε σε ανταλλαγή ύβρεων τελικά μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, δεν έλειψε η αναφορά στην Χρυσή Αυγή. 

Για μια ακόμη φορά το καθεστώς Μητσοτάκη ομολόγησε ότι η Χρυσή Αυγή συνελήφθη λόγω των παρακολουθήσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! 

Είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στον Τσίπρα και υπερασπιζόμενος την πολιτική των “κοριών”, “Σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή”, ότι φτάσαμε στην Χρυσή Αυγή από τις παρακολουθήσεις των βουλευτών της. Και πράγματι οι παρακολουθήσεις υπήρχαν και μάλιστα για… εθνικούς λόγους! 

Μπορεί να παρακολουθείται βουλευτής ή ευρωβουλευτής και κατά μείζονα λόγο αρχηγός κόμματος για λόγους εθνικής ασφαλείας; Όχι, βέβαια!”.

Αυτή ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου που φαίνεται, όπως και στην λίστα Λαγκάρντ έχει κρίσεις αμνησίας ή πολύ απλά επιλεκτική μνήμη… Γιατί ήξερε πάρα πολύ καλά και είχε κάνει εκτενείς συζητήσεις στα υπόγεια του Μαξίμου επί Σαμαρά ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του για τις παρακολουθήσεις βουλευτών και του Αρχηγού του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για θέματα εθνικής ασφαλείας το καλοκαίρι του 2013. Και επειδή λένε ότι θα ανοίξουν την υπόθεση από το 2012 να δούμε εάν θα έχουν την τόλμη να μιλήσουν για αυτές τις παρακολουθήσεις τις παράνομες και αντισυνταγματικές μέσα στη βουλή ή θα το κουκουλώσουν  κι αυτό όπως κουκούλωσαν τόσες παρανομίες που έγιναν ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” ο κ. Σταύρος Γ. Παπαντωνίου αναφερόμενος στο θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις, γράφει: “Εάν λοιπόν αποφασίσει η Ν.Δ. έχει την δυνατότητα να καλέσει προς εξέταση πρόσωπα της περιόδου 2012 – 2018 και έτσι η “διεύρυνση” θα γίνει de facto”.

ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013!

Δεν ξεχνάμε΄λοιπόν, ότι επί των ημερών του Σαμαρα γινότανε όργιο υποκλοπών με κορυφαία περίπτωση την παράνομη παρακολούθηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την ΕΥΠ από Αξιωματικό της εμπιστοσύνης του, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την σύλληψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. 

 ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΝΑΣ, ΟΜΩΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Ο Σαμαράς που ενώ ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη μας έλεγε δεν επιστρέφω στην Νουδούλα ούτε και εάν με κάνετε πρωθυπουργό.
TO NEO KOMMA-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ Νο 2-ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Οι περι τον Σαμαρά παρατρεχάμενοι και βαστάζοι, αποτελούν τα μεγαλυτερα δείγματα πολιτικής θρασύτητας στο σημερινό σκηνικό.
Ο Αντωνης Σαμαρας, όμως εριξε, με πλάτες βέβαια πολλών άλλων και την εκλεγμένη κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη!
Βέβαια εδώ δεν μας διαφεύγει ο Μητσοτάκης έριξε μια κυβέρνηση νομιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη με την σφραγιδα του "αποστατη".
Τελευταία μερικοί πολιτικοί θεωρούν ότι αυτό που δεν πέτυχε ο Σαμαράς με την Πολιτική Άνοιξη, θα το πετύχει σημερα, με την ίδρυση άλλου κόμματος.
Έτσι και πάλι ο Αντώνης, αφου θα "ξενοικιάσει" την Νουδούλα και θα τραβήξει τον δικό του δρόμο.
Φαίνεται ο Σαμαράς, που θεωρεί την Νουδούλα όπως την έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι απαρτίζεται από ηλίθιους και ανίκανους θα δημιουργήσει ένα κόμμα αρίστων και σωτήρων!
Ο ίδιος ανέλαβε πρωθυπουργός, σε μια τρικομματική κυβέρνηση και ως γνήσιος πολιτικός άλλα έλεγε πριν τις εκλογες, αλλα μετά.
Δεν έκανε τίποτα άλλο παρά ακολουθούσε την διατεταγμένη υπηρεσία που του επέβαλαν και στην συνέχεια τα επέβαλε στον Ελληνικό Λαό και τους συγκυβερνώντες.
Αυτός είναι ο πολιτικός που με τις εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες :

ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κος ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ " ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ " ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΓΓΙΖΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις