Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!

“Είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι χριστιανή”. “Είμαι γυναίκα”, αλλά “κανονική γυναίκα”, με παιδιά, όχι ανεύθυνη αναρχοηδονίστρια ή καμιά δικαιωματίστρια ΛΟΑΤΚΙ. Και “είμαι Ιταλίδα”, αλλά “κανονική Ιταλίδα”, χριστιανή. Καθολική εννοείται, όχι ορθόδοξη ή προτεστάντισσα, και φυσικά όχι μουσουλμάνα, Εβραία” MELONI

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η ακροδεξιά θα αναλάβει  την πρωθυπουργία στην Ιταλία, μετά την επιτυχία της Μελόνι στις εκλογές και το ποσοστό που πήρε ο ακροδεξιός συνασπισμός!

Μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες περιόδους κυβερνήσεων συνεργασίας κεντροδεξιάς, κεντροαριστεράς, σχηματισμών τεχνοκρατών που έγιναν πολιτικοί ηγέτες, η ακροδεξιά καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά σε μια περίοδο που η ΕΕ αλλά και η Ιταλία είναι αντιμέτωπες με σοβαρές κρίσεις και ύφεση, που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της αποτυχημένης πολιτικής της Ε.Ε με την συνεχή διεθνιστική της τάση και την εφαρμογή μιας πανκ κουλτούρας που οδηγεί τα Έθνη της Ε.Ε σε αφανισμό και ομογενοποίηση, πράγμα που γίνεται κατανοητή από όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Οι συμμαχικές πολιτικές δυνάμεις της  Μελόνι, στην οποία συμμετέχει  η ακροδεξιά Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι και η κεντροδεξιά Forza Italia του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι Θα έχουν τον έχουν τον πλήρη έλεγχο τόσο της Γερουσίας όσο και της Βουλής των Αντιπροσώπων, με προβλεπόμενο ποσοστό 42,2% των ψήφων στη Γερουσία. 

Παρατηρούμε το κόμμα του κ. Σαλβίνι να πέφτει κάτω από το 9% των ψήφων  από 17% πριν από τέσσερα χρόνια και το Forza Italia ακόμη χαμηλότερα. Ενώ τα Αδέλφια της Ιταλίας, το ακροδεξιό κόμμα της Μελόνι, συγκέντρωσε το 26,37% των ψήφων από το 4% στις προηγούμενες κάλπες!

Οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών είναι η Κεντροαριστερά με το Δημοκρατικό Κόμμα που δεν κατάφεραν να φτιάξουν αλλά και να πείσουν τον Ιταλικό Λαό για  ένα συνασπισμό που θα οδηγούσε στην νίκη γιατί έχουν κατανοήσει ότι διεθνισμός με την παραγκώνιση των Ευρωπαϊκών Εθνών δεν οδηγεί πουθενά. 

Η συμμετοχή των Αριστερών στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών φαίνεται πως δυσαρέστησε τους  ψηφοφόρους που δεν τους  θεωρούν ικανούς να λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν. 

Ενδεικτική είναι η δήλωση του στελέχους του Δημοκρατικού Κόμματος Ντέμπορα Σερακιάνι ότι πρόκειται για μια θλιβερή βραδιά για την Ιταλία.

Ελπίζουμε οι εκλογές να αφυπνίσουν και τους Έλληνες για τα δεινά που τους περιμένουν και να καταλάβουν ότι η κεντροδεξιά και η κεντροαριστερά μας έφερε με τις επιλογές σε αυτα τα χάλια και έχουμε καταντήσει ένα προτεκτοράτο της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ!

Μόνη λύση η γνήσια φωνή των γνήσιων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής που τα προέβλεψε όλα και όχι των ψευτοπατριωτών που οραματίζονται συνασπισμούς  με κεντροδεξιές κυβερνήσεις!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις