ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !

Το κόψιμο της κορδέλας έχει συνδυασθεί με πολιτικό αντίκρυσμα και όφελος για λίγες ώρες, όσο δηλαδή κυκλοφορεί μία εικόνα θετική για τα πρόσωπα που κρατάνε την κορδέλα και ιδιαίτερα το ψαλίδι !

Είναι , βέβαια, απορίας άξιο εάν οι πολιτικοί που κόβουν κορδέλες μέσα σε περίοδο εκλογών είχαν ποτε επισκεφτεί προηγουμένως την περιοχή και συνομίλησαν για τα προβλήματα των κατοίκων και της περιοχής αλλά αυτο το ξέρουν οι παρευρισκόμενοι που τους χειροκροτούν!

Κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Γιορτής «ΦΕΤΑ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ 2022» έγινε η κοπή κορδέλας απο τους Βουλευτές Λάρισας.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο και πολλούς άλλους πολιτικούς παραβρέθηκαν στην κοπη της κορδέλας με προηγούμενες ανακοινώσεις για το προιόν.

Βέβαια δεν ειπώθηκε κουβέντα για το οικονομικό κλίμα (Έλλειψη ρευστότητας, υπερφορολόγηση, υψηλό κόστος παραγωγής, υπερχρέωση) και έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για την κτηνοτροφία από την πολιτεία  με το υψηλό κόστος διατροφής: 70% κρεοπαραγωγός πτηνοτροφία 70% χοιροτροφία 64% κρεοπαραγωγός αγελαδοτροφία 60% αυγοπαραγωγός πτηνοτροφία 54% γαλακτοπαραγωγός αγελαδοτροφία 37% αιγοπροβατοτροφία!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις