GNTM 5 ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ : Η τρανς διαγωνιζόμενη με τις ευλογίες φυσικά του καθεστώτος Μητσοτάκη!

Το βράδυ της Δευτέρα 26/9 στο GNTM 5, στο πλατό βρέθηκε η Έβελυν, μία τρανς γυναίκα η οποία ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε την μεγάλη προπαγάνδα που γίνεται από την ιδιωτική ελληνική τηλεόραση να παρουσιάζεται μια ιδιαιτερότητα σε κάτι το νορμάλ με την σχετική πανκ κουλτούρα και ακούσαμε την  Έβελιν από την Κύπρο να περιγράφει τις δυσκολίες που βιώνει ως trans.

Οι κριτές ακολουθώντας τις επιταγές του καναλιού και του καθεστώτος Μητσοτάκη  συγκινήθηκαν με την ιστορία και όσα πέρασε για να αποδεχτεί τον εαυτό της ενώ ενθουσιάστηκαν και με την εξωτερική της εμφάνιση, γι’αυτό και την πέρασαν στη επόμενη φάση.

Είναι γεγονός ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει την ζωή όπως επιθυμεί αλλά να μας γίνεται και προπαγάνδα μέσα στα σπίτια μας και μπροστά στα παιδιά μας ότι αποτελεί την κανονικότητα ξεπερνά κάθε λογική!

Αλλά αυτές είναι οι επιταγές της Ε.Ε που εφαρμόζει πιστά και το καθεστώς Μητσοτάκη και σύσσωμο το δημοκρατικό συνταγματικό τόξο της αριστερής κουλτούρας.

Σας παραθέτω τα λόγια του Μητσοτάκη και τα συμπεράσματα ανήκουν σε σας!

Οι αδικίες και το μίσος, που δυστυχώς ακόμη και στις ημέρες μας υφίστανται αυτοί οι συμπολίτες μας, πρέπει επιτέλους να εξαλειφθούν. Γι’ αυτό και Πολιτεία προχωρεί γρήγορα στην εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής Ισότητας. Η κατάργηση της απαγόρευσης αιμοδοσίας από ομοφυλόφιλους, η συμμετοχή των διεμφυλικών στα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ και η απαγόρευση των λεγόμενων θεραπειών μεταστροφής είναι μόνο μερικές από τις πολιτικές που ήδη υλοποιούνται.
Ξέρω ότι πολλά μένουν ακόμα να γίνουν. Η σύγχρονη Ελλάδα, όμως, έχει τη θέληση, την ωριμότητα, την καρδιά και την ψυχή να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και αν κάτι πρέπει κρατήσουμε από αυτήν την ημέρα είναι η εικόνα μιας δίκαιης κοινωνίας όπου ο καθένας και η καθεμιά μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους. Ευτυχισμένοι γι’ αυτό, και αλληλέγγυοι μεταξύ τους. Γιατί, ελεύθερη χώρα είναι η χώρα που έχει ελεύθερους πολίτες.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις