H ένταξη της Ουκρανίας στο NATO !

Σήμερα, με τους @ZelenskyyUa & @r_stefanchuk υπογράψαμε μια αίτηση για ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ με την ταχεία διαδικασία. η Ουκρανία υπερασπίζεται τη δημοκρατία, τις αρχές της ελευθερίας και ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Η Ουκρανία έχει αποδείξει ότι είμαστε ένας άξιος και αξιόπιστος σύμμαχος.

Denys Shmyhal@Denys_Shmyhal Κυβερνητικός αξιωματούχος της Ουκρανίας

Μετά την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ με την επιθυμία της ταχείας διαδικασίας με την αιτιολογία ότι η Ουκρανία υπερασπίζεται την δημοκρατία και τις αρχές της ελευθερίας όλου του πολιτισμένου κόσμου και λόγω ότι η Ουκρανία έχει αποδείξει ότι είναι αξιόπιστος σύμμαχος σε έκτακτη συνέντευξη ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ,  Γενς Στόλενμπερκ άφησε ανοιχτό να γίνει αποδεκτό το αίτημα της Ουκρανίας για ένταξη στην Βορειο Ατλαντική Συμμαχία του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τον Στόλενμπερκ «Κάθε δημοκρατία στην Ευρώπη, έχει δικαίωμα εισόδου στο ΝΑΤΟ» σημείωσε τονίζοντας πως «η πόρτα είναι ανοιχτή», συμπληρώνοντας πως είναι ξεκάθαρη η θέση του ΝΑΤΟ να συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο θα χρειαστεί.

Για όσους, λοιπόν, θεωρούσαν ότι η λήξη του πολέμου είναι διαφαινόμενη, μπορείτε απο τα ανωτέρω να συμπεράνετε ότι υπάρχουν πολλά συμφέροντα εκατέρωθεν που επιθυμούν την συνέχιση του πολέμου γιατί τα οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη αυτού του πολέμου είναι τεράστια και μάλλον θα οδηγήσουν σε μεγάλες εξελίξεις!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις